MALATYA-ELAZIĞ KARAYOLUNDA MAHSUR KALAN VATANDAŞLARA, KUMANYA DAĞITILDI

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yolda mahsur kalan araç sürücülerine kumanda dağıtıldı. İlçedeki kapalı yolların açılması için ise 400 kişilik ekip çalışıyor.

MALATYA-ELAZIĞ KARAYOLUNDA MAHSUR KALAN VATANDAŞLARA, KUMANYA DAĞITILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kar yağışının ilk anından itibaren belediyeye ait bütün araç ve ekiplerin sahada olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Başlayan yoğun kar yağışı ile birlikte kriz merkezimizi oluşturduk. Fen işlerinden sorumlu başkan yardımcımızın koordinesinde şu anda 32 araç ve 400 kişilik bir ekip ile karla mücadeleyi sürdürüyoruz. Belediyemize ait araçların yetersiz kalacağını düşünerek vatandaşlarımızın olumsuzluk yaşamaması için araçlar da kiraladık. Bütün ekipler farklı noktalarda ama çalışmalarını sürdürüyorlar. Bize ait 102 mahallemiz var her noktaya aynı anda yetişmemiz mümkün olmayabilir ama biz öncelikle acil olan ve hasta olan vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Kar yağışı devam etse de akşam saatlerine kadar bütün yolları açmayı planlıyoruz” dedi.

ZABITA EKİPLERİ YOLDA MAHSUR KALAN VATANDAŞLARA KUMANYA DAĞITTI

Öte yandan, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Malatya-Elazığ kara yolunda mahsur kalan vatandaşlara, kumanya dağıtımı gerçekleştirdi. Yolda mahsur kalan vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini ilettiler.