MAHMUT KAHRAMAN'A ÖNEMLİ GÖREV

MAHMUT KAHRAMAN'A ÖNEMLİ GÖREV
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul’daki Elazığlıların olduğu kadar Elâzığ’daki hemşerilerimiz de takdirini, sempatisini kazanan MARED Başkanı İnşaat Mühendisi Mahmut Kahraman İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Atık Su ve İnşaat Daire Başkanlığı görevine getirildi.

Uzun yıllardan beri İSKİ’nin önemli projelerinde mühendis olarak görev yapan ve büyük projeleri hayata geçiren Mahmut Kahraman, teknik adamlığı dışında Elazığ kültürü, sanatı, geleneksel mimarisi ve folkloru ile de yakından ilgilenen bir isim.

Dernekçilik faaliyetlerini kuru gürültüden ve bolca reklamı yapılan rant merkezli bir anlayıştan kurtararak, memleketinde öğrenim gören ihtiyaç sahibi çocuklara ve kültürel mirası korumaya yönelten bir yapıya büründüren Mahmut Kahraman’ın en önemli özelliği ise ilimizdeki yöneticilerin ve ilgili derneklerin bile unuttuğu ya da es geçtiği tarihi olaylar ve kişilikleri yıl dönümlerini unutmaması.

Kahraman’ın en son yaptığı paylaşım ise Harput’un fethinin yıldönümü oldu. Kahraman, ayrıca şehrimizin tarih, kültür, sanat ve diğer alanlarda yetiştirdiği değerlerle ilgili hatırlatıcı ve dikkat çekici paylaşımları da takdir topluyor.

Hemşerimiz Mahmut Kahraman, tüm dini bayram tatilleri ile yaz tatillerini Elazığ’da geçirerek çektiği fotoğraf ve programlara ait resim paylaşımları ile sosyal medyada şehrimizin tanıtımını yapan bir kültür elçisi konumunda.

Geçmişte Elazığ Belediye başkanlığı için aday adayı da olan Mahmut Kahraman’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.