MADEN İLÇEMİZİN TAŞINMASI GÜNDEMİMİZDE YOK

Bakır Maden İçin Birlik Platformu Başkanı Saime Mete Sertkaya, Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım'a nezaket ziyaretinde bulundu.

MADEN İLÇEMİZİN TAŞINMASI GÜNDEMİMİZDE YOK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette Platform Başkanı Sertkaya, Vali Kaldırım’a Maden’in sorunları ve üzerinde çalıştıkları projeler hakkında bilgi verdi. Maden’de yapılan çalışmalar ve özellikle tarihi saat kulesinin restorasyonundan dolayı Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’a teşekkür etti.

 

Ziyarette, son günlerde basın ve sosyal medyada Maden ilçesinin başka bir yere taşınması ile ilgili haberler yayınlandığının gündeme gelmesi üzerine Vali Çetin Oktay Kaldırım; Maden ilçesinin bir bölümünde heyelan riski bulunduğunu ve bu bölgede heyelan riskinin ortadan kaldırılmasına dönük teknik çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Maden ilçesinin başka bir yere taşınması bizim gündemimizde yoktur dedi.

 

Maden’in önemi ve tarihi bakiyesine vurgu yapan Vali Kaldırım, bu güzide ilçemizin gelişmesi, kalkınması ve tekrar bölgede önemli bir merkez olması konusunda gerek proje bazında, gerekse de sektörel bazda çalışmalar yapılacağını ifade etti.

 

Ziyarette Bakır Maden İçin Birlik Platformu Başkanı Saime Mete Sertkaya’ya platform üyeleri de eşlik etti.