'Maddi imkânsızlıklar içerisindeyiz!'

Elazığspor 2. Başkanı Karahan Çelik, FIFA nezdinde devam eden dosyaların ödemekle yükümlü oldukları şekilde yapılması halinde Ocak ya da Şubat'ta sona ereceğini kaydetti

'Maddi imkânsızlıklar içerisindeyiz!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor’un gerçekleştirdiği antrenmanı takip eden Elazığspor 2. Başkanı Karahan Çelik, Manisaspor maçı hazırlıkları ve mevcut borç durumuna ilişkin olarak gazetecilere açıklamalar yaptı.

Futbolcuların şu anki hırs ve isteklerinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Elazığspor 2. Başkanı Karahan Çelik, “Hüseyin hocamızla beraber takıma ayrı bir hava geldi takıma. Şu anda antrenmanda olmalarına rağmen maçtaymış gibi hırslı ve istekli çalışıyorlar. Durumdan memnunuz inşallah bu şekilde devam eder. Manisa maçı bizim için önemli, 3 puan için oraya gideceğiz. 3 puanı alarak güzel bir başlangıç yapacağız yeni hocamızla beraber. Bu maç bizim için önemli” şeklinde konuştu.

“OCAK YA DA ŞUBAT’TA ÖDEMELER BİTECEK”

FIFA nezdinde devam eden dosyalara da değinen Çelik, “Devam eden dosyalarımız var. Şu anda 5 dosyamızın yapılandırılması yapılarak devam eden dosyalarımız var. Bu dosyaların taksitlerini ödemeye çalışıyoruz. Bunların haricinde federasyonda bir dosyamız mevcut değil. Yine yapılandırılmış yerli futbolcularla ilgili ödemeler devam ediyor. Bu aralar maddi imkânsızlıklar içerisindeyiz. İnşallah önümüzdeki günlerde de maddi problemleri çözersek daha sağlam bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Hemen hemen her gün ve her hafta var ödemeler. Taksitlendirildiği için sürekli oluyor. Bunlar ne zaman bitecek dersek Ocak veya Şubat aylarında ödemekle yükümlü olduğumuz ödemeleri yapmamız halinde Ocak ve Şubat aylarında ödemeler bitmiş olacak.”

TRAORE DOSYASI SONUÇLANIYOR

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor ile Türkiye kariyerine giriş yapan ve kendisini parlattıktan sonra sezonbaşı temsilcimiz ile sözleşmesini, alacaklarını öne sürerek fesheden Kardemir Karabükspor’la el sıkışan Hamidou Traore’yi sıkıntılı günler bekliyor. Konuya ilişkin olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Elazığspor 2. Başkanı Karahan Çelik, Ocak veya Şubat ayında dosyanın sonuçlanmasını bekliyoruz dedi.

Traore dosyasının hızla devam ettiğini dile getiren Çelik, “FIFA ile görüşülüyor. Bizden ara ara belgeler istediler ve bunları avukatımız aracılığıyla gönderdik. Son aldığım bilgiye göre Ocak veya Şubat ayında bir kararın sonuçlanacağı yönünde. İnşallah oradan da olumlu bir karar gelirse biz de her platformda hakkımızı aramaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Elazığspor ile sözleşmesini tek taraflı feshederek Karabükspor’un yolunu tutan Malili oyuncu, kırmızı -  mavili ekipte 1’i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere sadece 4 maçta süre alabildi.