'MACERA PARKI'YOĞUN İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

Başak MERAL GÜNDÜZ/Sivrice ilçesi Hazarbaba dağında yer alan Hazarbaba Macera Parkı yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

 'MACERA PARKI'YOĞUN İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hazarbaba Kayak Merkezine kadar uzanan  1000 metre uzunluğunda   Zipline, 12 metre yüksekliğinde dev salıncak, macera parkındaki ağaçların  üzerine kurulu eğlence parkurları ve piknik için Hazar Gölü manzaralı çok sayıda çardak bulunuyor. Sivrice ilçe merkezinden 8 km uzaklıktaki Macera Parkı’na,  Hazarbaba Kayak Merkezi yolundan ulaşım sağlayarak giden ziyaretçiler oyun parkurlarının ve manzaranın tadını çıkarmaya devam etmekte.

Hafta sonunu macera parkında geçirdiğini ifade eden Süleyman Kayatuzu "Elazığ'ın bilinirliğinin artması acısından bu tür yatırımların önemi büyük. Özelliklede Hazar Gölünün etrafında kullanılan birçok alan bulunmaktadır. Buda ayrı bir değer katıyor.Bu tür yatırımlar ile buranın daha da büyüyeceğini düşünüyorum.Bütün parkurlarda bizde bulunduk ve değerlendirdik. Hafta sonu olması nedeniyle buralar daha da ilgi görüyor ve çok eğlenceli.”dedi.

Ramazan Anül ise”Hazarbaba Macera Parkında 15 oyun parkuru var.Tromboline  5/12 yaş arası binmekte.Çok sayıda kamelya bulunmakta hafta sonları oldukça yoğunluk oluyor.Havası manzarası harika..Temizliğe çok dikkat ediliyor.Sadece elektrik kesintisi yaşanıyor..Sık sık buraya geliyoruz hemen hemen yirmi gün oldu elektrik yok.Bu mağduriyetin sonlandırılmasını yetkililerden  istiyoruz.Her hafta kalabalık arkadaş gruplarımız ile gelmekteyiz”diye ifade etti.