LÖSEV, Elazığ'da 100 Aileyi Yardımıyla Güldürdü

Nisa Yılmaz/Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), lösemili çocuklar ve ailesi için ELAZIĞ Belediyesi Mini Gösteri Salonunda bir program düzenledi.

LÖSEV, Elazığ'da 100 Aileyi Yardımıyla Güldürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lösemili Çocuklar Vakfı Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Aslı Boynueğri, düzenledikleri program hakkında bilgi vererek; “Hastalarımız ve hasta yakınlarımız için bir et dağıtımı gerçekleştirdik.  Tıbbi onkoloji doktorumuz bir bilgilendirme yapılacak.

Tedavisi devam eden hastalarımızın protein ile beslenmesi gerekiyor. Bu süreçte onlara protein alabilmeleri adına et dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bu et dağıtımlarımız 12 ay boyunca devam ediyor. Bugün de Elazığ’da bunun için bulunuyoruz. Et dağıtımımız tüm illerimizde gerçekleştiriliyor.

Elazığ’da vakfımıza kayıtlı ve tedavisi devam eden bütün kanser hastalarımıza et dağıtımımızı yaptık” dedi.

LÖSEV Elazığ İl Temsilcisi Ayşe Kavak ise “LÖSEV Ankara’dan yetkili arkadaşlarımız Elazığ’a geldi. Öncelikle LÖSEV Doğu Anadolu Sorumlumuz Aslı Boynueğri bir toplantı yaptı ardından, Onkolog Doç. Dr. Ramazan Yıldız bir söyleşi gerçekleştirdi. Hastalarımıza kanser ve tedavi süresince dkkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi verdi. Ardından da 100 ailemize et dağıtımımızı yaptık. LÖSEV aileleri adına teşekkür ediyoruz.