LÖSEV, Daha Çok Hastaya Ulaşmak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor

Nisa Yılmaz/ LÖSEV, Ankara merkezli düzenlediği toplantıda LÖSEV il temsilcileri ile bir araya geldi. LÖSEV Elazığ İl Temsilcisi Ayşe Kavak,  'Ankara'da ücretsiz tedavi hizmeti veren LÖSANTE'ye daha fazla hasta yönlendirmek istiyoruz. Farklı illerden gelen temsilcilerle bir araya geldik, LÖSEV olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz' dedi.

LÖSEV, Daha Çok Hastaya Ulaşmak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 LÖSEV vakfı 20. yılına girerken tüm Türkiye’deki il temsilcilerini Ankara merkezde yaptığı toplantıyla bir araya getirdi. Toplantı, LÖSEV’in Ankara-İncek’teki köyünde yapıldı.

LÖSEV olarak 20. yılı yakışan büyük etkinlikler yapılması ve 20. yılda daha çok lösemili (kanserli) hastalarımıza ulaşıp yardım yapmayı bu yüzdende illerde LÖSEV olarak daha çok çalışılması gerektiği planlandığı konuşuldu. Toplantımız gayet verimli geçti. İlimiz adına toplantıda yerimi aldım.

 LÖSEV Elâzığ temsilcisi Ayşe Kavak, Ankara’da yapılan LÖSEV toplantısının amacına değinerek şunları ifade etti: “LÖSEV’in imkanlarını daha çok yaymak ve çok sayıda insana ulaşmak için Ankara’da, illerden gelen LÖSEV temsilcilerimizle bir araya geldik. Toplantı gündemimizde, her gün artan “lösemi hastalarına karşı daha hızlı ve daha kolay nasıl ulaşabiliriz” in cevaplarını yanıtladık. İkinci olarak ise LÖSEV'in Ankara'da ücretsiz olarak tedavi veren hastanesine (LÖSANTE)’ye daha çok hasta yönlendirmek ve hastalığı öğrendiklerinde kendilerini çaresiz hisseden ailelere ve hastalara sahip çıkmak. Herkesin LÖSEV’in bu imkanlarından faydalanabilmeleri için illerde bu konuda yapılacak olan çalışmalar belirtildi. Çalışmalarımıza devam edeceğiz.”