Levent Eriş puanla başladı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 11. Haftası'nda Birevim Elazığspor, 10 kişi kaldığı maçta Uşakspor'la puanları paylaştı

Levent Eriş puanla başladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 11. Haftası’nda Birevim Elazığspor, Uşakspor’u konuk etti. Pazar günü saat 12.00’de Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanan ve İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Cihan Ataş’ın düdük çaldığı maça temsilcimiz; Ahmet Doğan, Murathan, Yiğitcan, Onur, Hebat, Kadir Taşoğlu, Kadir Bekmezci, Cengizhan, Serdar, Murat Ceylan ve Fırat Sefa Öncü onbiriyle çıktı.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında her iki takım futbolcuları ve hakemler seremoniye maske takarak çıktı.

Temsilcimiz maça etkili başlarken, ilk dakikalarda Fırat Sefa ve Yiğitcan’la gole çok yaklaşmasına rağmen sonuç alamadı. Rakibin kontra atakları etkili olsa da golle sonuçlanmadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

KADİR BEKMEZCİ KIZARDI!

İkinci yarıda da Cengizhan, Serdar ve Murat Ceylan’la etkili pozisyonlar yakalayan Bordo-Beyazlı ekibimiz bir türlü aradığı golü bulamadı. 80. dakikada Kadir Bekmezci kaybettiği topun ardından Uşaksporlu futbolcuyu ceza sahasına girmeden düşürünce hakem Cihan Ataş tarafından direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kalan bölüm Uşakspor hakimiyetiyle geçti ve konuk takımın Alpay’la uzak mesafeli şutu üst direkten oyun alanına geri döndü. +4 dakika uzatma verilen maçtan gol sesi çıkmayınca takımlar hanelerine 1’er puan yazdırdılar.

Puanını 8’e yükselten Bordo-Beyazlı ekibimiz gelecek hafta deplasmanda Ankara Demirspor’la karşı karşıya gelecek.

Stat: Gençlik Merkezi

Hakemler: Cihan Ataş xx, Salim Şanlıer xx, Sefa Özcan xx

Birevim Elazığspor: Ahmet Doğan xx, Onur Alsu xx, Yiğitcan Erdoğan xx, Murat Ceylan xx, Kadir Bekmezci x, Serdar Özbayraktar xx (İzzet dk. 89 ?), Cengizhan Akgün xx, Hebat Alan xx, Murathan Özen xx, Kadir Taşoğlu xx, Fırat Sefa Öncü x (Selim Enes dk. 62 x)

Uşakspor: Ersin Aydın xx, Oğuzhan Yazıcı xx, Özer Ozan Pakdemir x (Emre dk. 69 x), Kadir Ari xx, Ömer Akyörük xx, Seçkin Getbay xx, Mehmet Bektaş x (Mehmet Tuğrul dk. 69 x), Abdullah Balıkçı xx, Alpay Koldaş xx, Berat Çetinkaya xx, Erdi Zengin x

Kırmızı kart: Kadir Bekmezci (dk. 80) (Elazığspor)

Sarı kartlar: Cahit Gürgöze (Yönetici) (Elazığspor), Mehmet Bektaş, Mehmet Tuğrul Başkan (Uşakspor)

ŞERİFOĞULLARI TRİBÜNLERE GİTTİ

Maçın bitiş düdüğü sonrası Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk’le birlikte tribünlere giden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, taraftarlardan sabırlı olmalarını isteyerek her zaman Elazığspor’un destekçisi olacaklarını bildirdi.

ERİŞ: “OYUNDAN MEMNUNUM”

Golsüz eşitlikle sona eren maçın ardından açıklamalarda bulunan Birevim Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Benim oyun anlayışımla çok paralel olan bir skor değil. Ben daha fazla rakibi kendi sahasına hapseden bir oyun anlayışına sahibim. İlk müsabakada biraz daha kontrollü oyunu tercih ettik. Oyun disiplini anlamında beğendiğimi söyleyebilirim. Bugünkü oyun bence beğenilecek bir oyundu. Dört haftalık travmadan çıkmış bir takımdan bahsediyoruz. Oyuncuların mücadelesi takdire değerdi bence. 10 kişi kaldıktan sonra da pes etmedik. Bu ligin makus talihsizliklerden biri de hakem faciaları. Gene çok acemice kart gösterildi. Penaltı vermediğine şükrettim Kadir’in pozisyonunda. Elimizdeki kadroya sahip çıkmamız gerekiyor. Bir söz de taraftarlarımıza söylemek istiyorum. Geçmişin faturası bu çocuklara çıkartılmasın. Bu çocuklar Elazığ’ın çocukları ve onlarla yürüyeceğiz. Onlara destek versinler. Çocuklarımızın arkasında duralım” dedi.

Sahaya yansıtılan oyundan memnun olduğunu kaydeden Eriş, “Bu kadronun bunları yapabileceğini gördükten sonra ben çok daha iyi işler yapabileceğine inanıyorum. Oyuncularımızı farklı bölgelerde kullanabileceğimizi görüyorum. Kadro derinliğimizin olmadığı bir süreç yaşıyoruz. Dokunan sakatlanıyor gibi bir süreç var. Çok çalışacağız. Ben memnunun açıkçası. Ankara Demir’le önümüzdeki hafta önemli bir maçımız olacak. Onlar da yukarılara oynayan bir takım. Bizim için çok da önemli değil. Bu oyun tablosunu biraz daha geliştirdiğimiz zaman daha başarılı oluruz diye düşünüyorum” dedi.