Lamine Diarra neden gelmedi?

Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil, Hakimiyet Gazetesi'ne yaptığı açıklama ile Senegalli oyuncunun neden hala Elazığ'a gelmediği konusuna açıklık getirdi

Lamine Diarra neden gelmedi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de transfer tahtasını açamayan ve son gün eski oyuncusu Lamine Diarra ile sözleşme imzalayan TY Elazığspor’da, yaşanan sıkıntılardan dolayı Senegalli oyuncu henüz daha Elazığ’a gelmedi.

Taraftarların canını sıkan bu duruma ilişkin olarak Başkan İrfan Yumakgil, Spor Müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya değerlendirmelerde bulundu. Lamine Diara’nın geçen sezondan kalan alacağından dolayı Elazığ’da olmadığını doğrulayan Başkan Yumakgil, “Pazartesi veya Salı günü Elazığ’da olacak. İki seneden kalma alacakları var. Ben borcunu verdim biraz. Bir kısmını da bu Salı günü vereceğiz. Sıkıntıları halletmeye çalışıyoruz. Şu an için bir problem görünmüyor. Salı günü o da, ben de Elazığ’da olacağız inşallah” dedi.

1. Transfer ve Tescil Dönemi’nin tamamlanmasına sayılı saatler kala bordo-beyazlı renklere bağlanan Diarra, geçtiğimiz sezon Elazığspor formasıyla 17 maça çıkan tecrübeli oyuncu, rakip fileleri 8 kez havalandırmıştı.

Senegalli golcünün hafta içinde menajeriyle birlikte Elazığ’a gelerek, Başkan İrfan Yumakgil’le son detayları görüşüp, antrenmana çıkması bekleniyor.