KURBAN HİSSELERİ, İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA DAĞITILDI

Kurbanlarını vekalet yoluyla Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışlayan vatandaşların kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

KURBAN HİSSELERİ, İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA DAĞITILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ  merkezi ve ilçelerdeki muhtaç vatandaşlar  için taksim edilen hisseler tek tek teslim edildi.

İl ve ilçe müftülüklerindeki gönüllü din görevlileri kurban etlerini vatandaşların evlerine kadar götürüp vatandaşlara ulaştırdılar.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Müftüsü Selami Aydın; “Allah’a hamd olsun bu yıl kurban bağışına şehrimizde yoğun bir ilgi oldu. Vatandaşlarımız gerek Elazığ Şubemize gelerek gerekse online olarak TDV’ye gönül rahatlığı ile vekaletlerini verdiler. Biz de üstümüze düşen görevlerini yerine getirip kurban kesimine ve ardından dağıtımına refakat ettik. Kurban bağışında bulunan tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Kurban hisselerini teslim alarak muhtaç vatandaşlarımıza dağıtan il ve ilçelerimizdeki tüm görevli arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Deprem dolayısıyla yara alan Elazığ için bu yıl daha fazla hisse talebimize onay veren Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV’ye ayrıca teşekkür ediyorum.Rabbim kurbanlarımızı kabul buyursun. Güzel insanlarımızın dualarından bizleri de nasipdar eylesin” şeklinde konuştu.