Kupada rakiplerimiz belli oluyor!

Elazığspor ve Elazığ Belediyespor'un, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'ndaki rakipleri Salı günü netleşecek

Kupada rakiplerimiz belli oluyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Eleme Turu Kura Çekimi 17 Eylül Salı günü İstanbul’da gerçekleştirilecek. Geride bıraktığımız hafta içerisinde tamamlanan 2. Tur maçlarının ardından aralarında temsilcimiz Elazığ Belediyespor’un da yer aldığı toplam 33 takım tur atlayarak 3. kademeye adını yazdırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, 3. Tur Kura çekiminin, 17 Eylül Salı günü İstanbul’da gerçekleştirileceği belirtildi. Saat 14.00'te başlayacak olan kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

ELAZIĞSPOR 3.TUR’DAN KATILIYOR

İkinci turdan gelen 33 takımın yanı sıra TFF 2. Lig'den 36, TFF 1. Lig'den 18 ve Süper Lig'den 5 takım olmak üzere toplam 92 takım, tek maç eleme ve seribaşı sistemine göre kozlarını paylaşacak.

Kupada 3. Eleme Turu'na; Süper Lig'den Gazişehir Gaziantep, Gençlerbirliği, Göztepe, Kasımpaşa ve Yukatel Denizlispor’un yanı sıra TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'de yer alan tüm takımlar ile Elazığ Belediyespor’un da aralarında bulunduğu 2. Eleme Turu sonucu tur atlayan 33 takım olmak üzere, toplam 92 takım katılacak.