KÜLTÜRPARK'I BU GÜNLERDE GÖRDÜNÜZ MÜ?

KÜLTÜRPARK'I BU GÜNLERDE GÖRDÜNÜZ MÜ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrimizin en önemli dinlenme, gezme ve her yaştan insanın kaliteli zaman geçirmek için tercih ettiği mekânların başında Kültür Park geliyor.

Sıcak günlerin insanları sokağa attığı bu günlerde bizlerin de yolu Kültür Park’a düştü. Gördük ki geçen yıllara oranla bu mekân oldukça fazla insanı misafir ediyor.

Yaz mevsiminin en çok arzulanan soğuk su, meşrubat ve dondurma reyonları sıklıkla alana serpiştirilmiş. Ucuz fiyata aldığınız ürünleri tüketirken serin bir dalganın içinde kendinizi mutlu hissediyorsunuz.

Maraş usulü dondurması sizi Maraş kalitesinde bir tatla tanıştırıyor. Yüzlerce bank, soluklanmanız için, kauçuk yürüyüş yolu tempolu yürüyüşünüz, camisi ibadet etmeniz, şadırvanları ile memba suyu içmeye devam ediyor sizleri.

Çimenler üzerine yerleştirilmiş masalarda ve canlı müzik eşliğinde kafelere göre oldukça hesaplı olan demlik çayınızdan yudumlarken küçükler özenle yerleştirilmiş ve günlük bakımları sürekli yapılan oyun guruplarında oynamanın keyfini çıkartıyorlar.

Gençler, kendilerine ayrılan sahalarda sulanmış cim kokusu ve ağaç serinliği içerisinde basketbol ve futbol oynamanın tadını çıkartıyorlar.

Bizleri en çok mutlu eden manzara ise kapı komşunun yanlarında çerez ve çay termosları ile yere serdikleri yollukları kapıp, Kültür Park’a gelerek çimlerin üzerinde keyifli bir sohbete daldıkları görüntüler oldu. 

Profesyonel işletmecilik ruhunu daha ilk dakikada hissettiğiniz ve herkesin mutlu ve huzurlu olduğu Kültür Park’a bugünlerde uğramanızı tavsiye ederiz.