KÖPRÜLÜ KAVŞAKLARI ŞEHRİN GÜZELLİKLERİ SÜSLÜYOR

KÖPRÜLÜ KAVŞAKLARI ŞEHRİN GÜZELLİKLERİ SÜSLÜYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Elazığ'ın tarihi ve doğal güzellikleri, geçtiğimiz günlerde halkın hizmetine sunulan Hamza Yanılmaz Katlı Kavşağı’nda sergileniyor.

Elazığ Belediyesi tarafından şehir içi trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılan Hamza Yanılmaz Katlı Kavşağı Elazığ Belediyesi tarafından yapılan  görsel çalışmalar ile  hem kent estetiğine hem de şehrin tanıtımına katkı sağlıyor.

Birçok caddeyi birbirine bağlayan Hamza Yanılmaz Katlı Kavşağı’nın ayaklarına Harput Kalesi, Balakgazi Heykeli, Palu Köprüsü, Keban Barajı, Kültür Park gibi şehrin tarihi ve doğal güzellikleri resmedilerek şehir başka bir renge büründürülüyor.

Dışardan ilimize gelen misafirlerin şehrin tarihi ve doğal zenginliklerinin farkına varmasında önemli bir katkısı olacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz; “Yapılan bu çalışma halk tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Şehre ayrı bir güzellik kattı. Buna benzer çalışmalarımız ile doğunun incisi şehrimizi daha güzel noktalara taşımak için çalışmalarımız devam edecektir. Elazığ’ımıza hayırlı olsun”dedi.