Köklü kulüpler yeniden canlanıyor!

Maddi problemlerin gölgesinde yok olup giden Türk futbolunun köklü takımları, isim değişikleriyle yeniden ülke futboluna hizmet etmeye hazırlanıyor...

Köklü kulüpler yeniden canlanıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarihi uzun yıllara dayanan ve zamanla maddi problemlerin gölgesinde zamanla yok olup giden takımlar yeniden isim ve logo değişiklikleriyle ülke futboluna hizmet etmeye hazırlanıyor.

Komşu şehir Malatya'da şu an 1. Amatör Küme'de mücadele eden Efsane Malatyaspor'un Başkanı Bülent Kapkıner Süper Lig'de mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor'la birleşmelerinde bir sakınca olmadığını, her türlü birleşme talebine açık olduklarını söyledi.

Yine efsane kulüplerden Orduspor'un, TFF 3. Lig'de mücadele eden Yeni Orduspor'un yerini alması için Ordu Bş. Bld. Başkanı Hilmi Güler'in talimatıyla çalışmaların başladığı iddia edildi.

Tarihi 1925'e dayanan Mersin İdman Yurdu da Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden İçel İdman Yurdu'yla birleşme kararı aldı.

Yeni sezona 60 milyon TL borç ve Tomic ile Andrei Marc'a olan borçları nedeniyle transfer yasağı ve 12 puan silme cezası ile başlaması beklenen Şanlıurfaspor'un kapatılıp 3.Lig ekibi Karaköprü Belediyespor'un isminin "1969 Şanlıurfaspor" olarak değiştirilmesi gündemde.