'KINA ETKİNLİĞİMİZİN 2.'SİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK'

'KINA ETKİNLİĞİMİZİN 2.'SİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları, 27. Dönem Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Ramazan ayı süresince farklı etkinlikler düzenliyor. Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Sema Tunç, “İftar sonrası hem muhabbet etmek hem de kadınlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunmak üzere kahve ikramından kına etkinliğine ve dua gecesine kadar her etkinliğimizde Elazığ’daki kadınlarımızı yanımızda görmek istediğimiz için bu etkinliklerimizi yaptık” dedi.

Cuma günü akşam düzenlenen kına etkinliğine yoğun ilgi gösterildiğini belirten Başkan Tunç, “Cuma akşamları uzman kına tasarımcısı tarafından uygulanan kına etkinliğimizi yaptık. Ramazan ayı içerisinde yaptığımız ikinci kına etkinliğimizdi. Çok güzel bir katılım vardı. Gençlerimizin teveccühü özellikle bizleri çok mutlu etti. Kına etkinliğimizi 8 Haziran Cuma akşamı yine tekrarlayacağız. Tüm kadınlarımızı davet ediyorum. Kına etkinliğimiz ücretsizdir. İftar sonrası hem gelip çaylarını içsinler hem de kına etkinliğimize katılsınlar” ifadelerini kullandı.

Etkinliklere katılan kadınlara teşekkür eden Tunç, “15 Temmuz Meydanı karşısı İstasyon Caddesi üzerinde bulunan kadın kolları iletişim merkezimize kadınlarımızın yoğun ilgisi var, kadınlarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. MHP’li kadınlar olarak Ramazan ayı boyunca yapacağımız etkinliklerini gerek yazılı ve görsel medyadan gerekse sosyal medya aracılığı ile kamuoyuyla paylaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca milli ve manevi değerlerimizi hatırlamak ve yaşatmak için etkinliklerimiz devam ediyor. Daha geniş katılımlar sağlamak adına ve daha çok insana ulaşmak gayretiyle çok farklı ve özel etkinliklerimizi yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Her gün bir etkinlik yaptıklarını ifade eden Tunç, şunları kaydetti: “Her salı akşamı, ikram ve sohbet gecesi. Her çarşamba akşamı, bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var, buyurun bir kahvemizi için gecesi. Her Perşembe akşamı, Kuran-ı Kerim tilaveti ve Dua gecesi. Her Cuma akşamı, geleneksel kültürümüzün en güzel örneklerinden olan ve uzman kına tasarımcısı tarafından uygulanan kına etkinliğimizi yapıyoruz. Her cumartesi akşamı ise milletvekili adaylarımızın ve parti hedeflerimizin tanıtım gecesi olarak düzenleniyor. Akşamları kadın kolları iletişim merkezinde oluyoruz. Etkinliklerimiz akşam 21.00-22.30 saatleri arasında yapılıyor. kadınlarımız davetlidir.”(Bülten Haber)