KİMSEYE VERİLMİŞ SÖZÜMÜZ YOK

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

KİMSEYE VERİLMİŞ SÖZÜMÜZ YOK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol KARA/ Göreve geldiği günden beri yaptığı açıklamalarla, duruşu ile, vizyonu ile Elazığ siyasetine renk katan Semih Işıkver siyasi kimliğinin dışında iş adamı kimliği ile büyük ilgi görüyor.

Partisini farklı söylemlerle anlatmaya çalışan Işıkver, Genç ve dinamik yapısı ile MHP’ nin uzun yıllar yeni yüzü olmaya devam edecek gibi.

ELAZIĞ’DA ŞUAN KİMSEYE ADAY SENSİN DENİLMEDİ

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Milliyetçi Hareket Partisi tek kelimeyle devletin kök hücresidir. Türklüğün kök hücresidir.’’ dedi.

MHP olmadan devlet olmaz  MHP bozulursa tuz kokmuş olur diyen Semih Işıkver, “Biz Milliyetçi Hareket Partisini yani geçmişten bugüne yüklendiği misyonun farkındayız. Şehit kanlarıyla yoğurulmuş bir mayamız var. Milliyetçi Hareket Partisi bir siyasi partiden ibaret değildir, yani bizde lider demek han demektir.” dedi.

Semih Işıkver yerel seçimlerle ilgili bir soruya ise,’’Kimseye verilmiş bir sözümüz yoktur. Elâzığ’da şuan kimseye aday sensin denmedi. Şuan müracaat eden ve müracaat etmeyi düşünen tüm arkadaşlarımız aday adayı seviyesindedir.’’ diye konuştu.

 

GENEL BAŞKANIMIZ BİRAZ GEÇ ANLAŞILDI

Ülkücü Hareketin mayası şehit kanlarıyla yoğrulmuş bir harekettir diyen MHP il Başkanı Semih Işıkver, ‘’Sayın Genel Başkanımızın söyledikleri  can kulağıyla dinlenen sözler. Demek ki biraz geç anlaşıldı. Bunu biz böyle değerlendiriyoruz. Ama anlaşılmış olması da Türkiye Cumhuriyeti devleti içinde çok güzel bir şey. İnşallah bundan sonra devleti yönetenlere de yön verir yön tayin etmeye devam eder. Onun çizdiği yol çizdiği rota bizi doğru yola götürecektir ona inanıyorum.” dedi.

Dünya 5’ten büyüktür sözünün Devlet Bahçeli’nin yıllar önce savunduğunu  hatırlatan Semih Işıkver, “Bizde öyle düşünüyoruz dünya beşten elbette büyüktür. Bakın İngiliz medeniyeti beşinden birisidir. Çinliler beşinden birisidir. Rusya beş yüz yıllık bir devlet olmasına rağmen daimi konseyin bir üyesidir. Fransa hakeza. Amerika Birleşik Devletleri daha mürekkebi kurumamış bir devlet.Biz burada yokuz. Sayın Cumhurbaşkanımız burada bizimde hislerimize tercüman oldu. Bizde aynen katılıyoruz. Dünya beşten büyüktür. Ama Türkiye hepsinden büyüktür. Diliyorum ve umuyorum o beşi veya altıncısı olmasakta hakkettiğimiz yere geleceğimizi düşünüyorum. Genel başkanımızın önderliğinde de iyi şeyler olacağında düşünüyorum. “ dedi.

 

BAHÇELİ HEP FETÖ’YE KARŞIYDI

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Fethullah Gülen’in  1970’li yıllarında boğazın baronlarıyla Amerika’nın o günkü  büyük elçisiyle yapmış olduğu görüşmeler  var.Türkiye’de  son 20 yılda  FETÖ’yla   fotoğraf çektirmemiş yani bir noktada onunla sıcak bir diyaloga girmemiş iki tane lider var birisi merhum Erbakan’dı.Biriside Allah hayırlı uzun versin sayın Genel Başkanımızdır.Tabi ki böyle konservatif böyle senkronize çalışabilen bir yapının kontrol altına alınması ve devletin kritik noktalarından temizlenmesi vakit alacaktır.’’ şeklinde konuştu.

Semih Işıkver, ”Genel Başkanımızın bu adaletin işlemesi noktasında  bazı itirazları da oldu hani burada çaycıyı çorbacıyı bırakın yani asıl odaklanmamız gereken yere odaklanın şeklinde.Umarım adalet biraz daha hızlı işler.” dedi.

 

MHP BU ÜLKEYE LAZIMDIR ELZEMDİR

MHP Elazığ il Başkanı Semih Işıkver, Milliyetçi Hareket Partisi bence tek kelimeyle devletin kök hücresidir. Türklüğün kök hücresidir. MHP olmadan devlet olmaz.  MHP bozulursa tuz kokmuş olur, o yüzden biz Milliyetçi Hareket Partisini yani geçmişten bugüne yüklendiği misyonun farkındayız.’’ diye konuştu.

Işıkver,” Şehit kanlarıyla yoğurulmuş bir mayamız var.5000 tane Şehidimiz var.Bu Şehitlerin onların verdikleri mücadelenin sırtında yükselmiş bir siyasal organizasyondur.MHP’nin bozulmaması lazım, korunması lazım. Sanırım yavaş yavaşta farkına varıldı bunun bizim dışımızdaki gruplar artık farklı siyasi düşüncedeki insanlar bile diyor ki MHP lazımdır, varlığı elzemdir, korunması gerekmektedir. “dedi.

 

BİZDE LİDER HAN DEMEKTİR

MHP’den ayrılanlar için,” Onlar iktidarı istiyorlardı, rant istiyorlardı makam istiyorlardı ben diyorlardı biz diyemiyorlardı” diyen MHP İl Başkanı Semih Işıkver,” Yani öyle bir noktaya gelmişti ki artık bu arkadaşlar  lideri eleştiriyorlardı yani Milliyetçi Hareket bir siyasi partiden ibaret değildir yani bizde lider demek han demektir. Han başını yastığa koymadan başını ve yahut  ölmeden, yerine han seçilmez. Dolasıyla bizim zihniyetimiz Genel Başkanımız Allah canını sağ koydukça  Genel Başkanımızın bu görevde devam etmesidir. Kendi şahsi adımıza da arkadaşlarımız yönetim kurulu arkadaşlarım adına da bunu çok rahat söyleyebilirim hiçbir beklentimiz yok. Türk İslam davasına iman etmişiz.Dolayısıyla bu arkadaşlarımız demek ki  bu anlamda biraz sapma yaşadılar. Beklentilerini   yüksek tuttular.Artık bizde yemek istiyoruz, yararlanmak rant elde etmek istiyoruz dediler. Yapamadılar  ve gittiler.İyi ki de gitmişler.

 

KİMSEYE VERİLMİŞ SÖZÜMÜZ YOK

Işıkver,”1994 yılında Elazığ Belediyesini kaybetmişiz. 1994 yılından itibaren Elazığ ve doğusunda bir tane desen MHP’li Belediye yok. 93 yılı itibari ile de terör örgütü üzerine koya koya üç beş çapulcudan neredeyse toprak isteyecek duruma gelmiş. Dolasıyla Terör örgütüyle Milliyetçi hareket Partisi arasında bir ters orantı var. Birisi güçlendikçe diğeri zayıflar. Biz yerelde Elazığ Belediyesini alıp üç beş arkadaşımızı işe sokalım bizim arkadaşlarımız belediyede olsunlar biz burayı yönetelim şeklinde şahsi egoyla değerlendirmiyoruz. Bizim için çok kutsal çok mukaddes bir hedeftir. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti devleti milli değerlerine düşkün. Küresel dış örgütlerin, dış güçlerin taşeron olarak nitelendirdiğimiz bir PKK terör örgütünden bahsediyoruz. Bu örgütün arkasına aldığı desteği kaybetmesi için Milliyetçi Hareket Partisi Belediyelerinin Elazığ ve doğusunda kazanması lazım. Dolasıyla biz bu hadiseye bir hayat memat meselesi diyoruz. Bunu ilk defa sizin huzurunuzda diyorum, Elâzığ’da bu seçimleri yüzde bir milyon Elazığ kazanacak. Allah’ın izniyle biz bu hadiseyi namus borcu olarak görüyoruz. Allah’ın izniyle ben o göndere üç hilali çekeceğim.

Biz 25 Haziran itibariyle demeyeyim de YSK’ya itiraz edip sayım için olumsuz karar aldığımızdan beri yönetim revizyonunu bir kenara koyduk ve arkadaşlarımızla tekrar çalışmaya başladık. Bu şehri nasıl geri alırız. Ben bundan başka çıkan sonuçta kendimi başarırız olarak görecem. Allah izin verirse de bir aya kadar bizimde programımız şekillenecek. Ve ortaya bir program koyduğumuzda insanların buna nasıl inandığını sizlerde göreceksiniz. Biz buna iman etmişiz. Elazığ Belediyesini alacağız. Aday konusunda kim daha fazla bir oy alırsa diye belirleyeceğiz. Kimseye verilmiş bir sözümüz yoktur. Elâzığ’da şuan kimseye aday sensin denmedi. Şuan müracaat eden ve müracaat etmeyi düşünen tüm arkadaşlarımız aday adayı seviyesindedir. Ben İnşaat mühendisiyim bu olaya pekte duygusal baktığım söylenemez. Ben matematiksel olarak bakarım. Allah’ın izniyle kazanacağımızı düşünüyorum.” Dedi.