Kim doğru söylüyor?

Gençlik Spor İl Müdürü Suphi Döner, alternatif sahaya ilişkin olarak Hakimiyet Gazetesi'ne bilgiler verdi

Kim doğru söylüyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ’da yapımı uzun süredir gündemden düşmeyen alternatif saha için girişimler hızlandırıldı. Elazığ Atatürk Stadyumu’nun yıkımının ardından iç saha maçlarını dışarda oynamak durumunda kalan Elazığspor ve Elazığ Belediyespor için hayati önem taşıyan mesele halen daha “soyut” düzeyde devam ediyor. Konuyla ilgili olarak iki farklı günde iki farklı açıklama geldi. Gençlik Spor İl Müdürü Suphi Döner gazetemize yaptığı değerlendirmede halen daha somut bir gelişme olmadığını belirtirken, Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür ödenekler bu hafta çıkıyor dedi.

Spor servisimize bilgiler veren Döner, “Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da şu an itibariyle çalışmalar yapılıyor. Alternatif saha için halen daha bir gelişme yok ama o konuda altın bir hafta yaşayacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 

GÜR: “ÖDENEKLER BU HAFTA ÇIKIYOR”

Tesis anlamında çok büyük sıkıntılar çektiklerini söyleyen Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, “En büyük sıkıntıyı tesisleşme anlamında taşıyoruz. Futbol takımlarımızın antrenman yapacağı, maç yapacağı sahalar dip seviyede şu anda. Milletvekillerimiz profesyonel takımlarımız için Doğukent’te bir çim saha yapımı için girişimde bulundular. Ödenekler inşallah bu hafta çıkıyor. Belki 2-3 hafta takımlarımız dışarda oynadıktan sonra Doğukent’teki Çim Saha’da takımlarımız maçlarını yapacaklar. Şu an için 50 kulüp olmuşuz. Her geçen gün genişleyerek büyüyoruz. Şehir nüfusuna paralel olarak biz de hızlı bir şekilde ilerliyoruz. İki tane BAL takımımız var. Onlar da tesis anlamında sıkıntı yaşıyorlar. Sağ olsun üniversite sahasının tribünü rektörümüzün girişimiyle yapılıyor. Işıklandırmasının da yapılması gerekiyor. Gençlik Merkezi’ndeki sahamızın yapımı devam ediyor. Hızlı şekilde bitirilmesini talep ediyoruz. İl Özel İdare Sahası’nın soyunma odalarının yapımının tamamlanarak seri şekilde hizmete açılmasını talep ediyoruz. İnşallah yetkililerimiz bizlere duyarlı olur. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün bizlerle koordineli çalışmasını da talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.