Kılınç, tek aday!

Elazığ Futbol İl Tertip Komitesi'nde seçim heyecanı 16 Temmuz Salı günü yaşanacak

Kılınç, tek aday!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

 Türkiye Futbol Federasyonu Elazığ İl Temsilciliği 16 Temmuz Salı günü seçime gidiyor. Amatör Spor Evi’nde saat 14.00’te başlayacak olan seçimde tek aday mevcut başkan Turgut Kılınç.  

Tesis sıkıntısı yaşamalarına rağmen iyi bir sezonu geride bıraktıklarını söyleyen Turgut Kılınç, 2018-2019 Sezonu’nu şu sözlerle değerlendirdi; “ASKF yönetimi ile Futbol İl Tertip Komitesi'nin özverili çalışmalarıyla bir çok kategoriyi başarıyla tamamladık” dedi.

Yeni dönemde de yoğun mesai kavramı içinde olacaklarını dile getiren Turgut Kılınç; “Yoğun bir sezonu geride bıraktık. Geçtiğimiz sezon en büyük sorunu tesis noktasında yaşadık. Tesis sıkıntısının olmasına rağmen ASKF yönetimi ve Futbol İl Tertip Komitesi'nin özverili çalışmalarıyla, hiçbir maçta eksiklik hissetmedik. U-12 ligi kategorisine kadar liglerimizi sorunsuz tamamladık. Bu da disiplinli ve yoğun çalışmalarımız neticesinde gerçekleşti. Yolspor Kulübü U-15 takımımız Türkiye şampiyonu oldu. Tek grup olarak bazı ekiplerin zorlanmasına rağmen kaliteli bir 1. Amatör Ligi geride bıraktık ve Sürsürüspor ile Fırat Üniversitesi Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Bu sezon ilimizi BAL'da iki takımla temsil edeceğiz. Geçtiğimiz yıl edindiğimiz tecrübe ve başarılarla, yeni sezonda da futbolda önemli bir yıl, başarılarla geçen bir sezon geçireceğimize olan inancımız tam” şeklinde konuştu.