Kılınç: 'Özlediğimiz günlere en kısa sürede kavuşacağız'

TFF Futbol İl Temsilcisi Turgut Kılınç, Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu

Kılınç: 'Özlediğimiz günlere en kısa sürede kavuşacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Tüm dünyada olduğu gibi Elazığ amatöründe de Koronavirüs salgını nedeniyle hayat durdu. Bu bağlamda Hakimiyet Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Turgut Kılınç, Bilim Kurulumuz’un önerilerine uyuyor, bu süreci evimizde geçiriyoruz dedi.

“BU GÜNLER GEÇECEK”

Türkiye’nin salgının başladığı ilk günden bu yana önemli tedbirler aldığına dikkat çeken Kılınç, “Maalesef ki dünya bu felaketle boğuşuyor. Devletimiz ilk günden beri gerekli tedbirleri aldı ve vatandaşlarımız da uyguladı. Bu günlerin geçeceği inancındayız. Bilim Kurulumuz’un önerilerine riayet ediyor ve evde kalıyoruz. Sporcu kardeşlerimizden ve ailelerinden de istediğimiz bu süreci evde geçirmeleridir. Belki sıkılacaklar, belki gezmek isteyecekler ama gelecekteki güzel günlerini düşünüp bu süreçte evde kalmalarında fayda olduğunu düşünüyorum. Tedbirlere harfiyen uyduğumuz zaman bu sıkıntıdan en kısa sürede kurtulacağız. Özlediğimiz günlere en kısa sürede kavuşacağız. Biraz daha sabır” şeklinde konuştu.

“VALİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ BÜYÜK ÇABA HARCADI”

Şehrimiz adına böyle bir vali ve böyle bir belediye başkanına sahip olduğumuz çok şanslıyız diyen TFF Futbol İl Temsilcisi Turgut Kılınç, “Valimiz Çetin Oktay Kaldırım ile Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları, bu illet başladığından bu yana büyük özveriyle çalıştılar ve çalışmaya da devam ediyorlar. Bu günler geride kaldığında tüm Elazığlılar her iki ismi de hayırla anacaklardır. Ben gayretlerinden dolayı hem sayın valimize, hem de belediye başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“TFF OLUR VERDİĞİ AN BAŞLATABİLİRİZ”

Koronavirüs salgınından ötürü liglerin başlangıç tarihinin net olmadığına dikkat çeken Kılınç, “Belirtilen basit ve hayati kurallara uyulduğu zaman bu virüs belasından en kısa sürede kurtulacağız. Yoksa süreç uzayacaktır. İnşallah bu salgından kurtulduğumuz ve Türkiye Futbol Federasyonumuzun onay vermesi durumunda liglerimizi başlatacağız. Dualarımız bir an önce bu illetten kurtulmak üzerine. Biz Elazığ idarecileri olarak hazırız ve onay geldiği anda liglerimizi kaldığı yerden devam ettirebiliriz.  İnşallah Mayıs ayı başına kadar bu sıkıntıdan kurtulacağız ve futbola geri döneceğiz diye düşünüyorum” dedi.