KİBİR VE UKALALIK YOK

KİBİR VE UKALALIK YOK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Şerafettin Yıldırım, yoğun Ankara ve resmi görüşmeler trafiği arasında basınla tanışma toplantısı düzenledi ve önemli mesajlar verdi.

Partide yeni olmadıklarını belirten İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Sadece görev değişikliği anlamında bir yeniliğimiz var. Sorumluluğumuz ve yükümüz arttı. Yol yürüyecek kardeşlerimizle ve dava arkadaşlarımızla bu yolu hep birlikte yürüyeceğiz. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Şehrimizin de çeşitli sıkıntıları var. Bu sıkıntılar giderilmeyecek sorunlar değildir. Önem derecesine göre gündemimize alarak bizlerde katkı vererek çözmek için çalışacağız. İnandığımız yol yürürken partimize yeni değerler katmaya çalışacağız. Geçmişte parti içerisinde olup bir şekilde küstürülmüş gerek parti müntesiplerimiz gerekse diğer vatandaşlarımızın da gönüllerini yeniden kazanmak istiyoruz. Mütevaziliğimizi zillete dönüştürmeyeceğiz. Kibir ve ukalalıkta bizden uzakta kalacak” sözleri parti içinde ve teşkilatlarda yeni bir dönemle birlikte yeni bir anlayışın da hâkim olacağı sinyalini verdi.

Geçmişte bazı siyasi aktörler arasında yaşanan problemler, yine bazı siyasilerin eleştiri alan kibir ve halka tepeden bakma konumları ve bunun partiye verdiği zararlar somut olarak görülmüş ki böylesine bir vurgu yapılmasına ve kendisinin böyle olmayacağı garantisi vermesine neden olmuş.

Yeni dönemde yeni bir siyasi ahenk ve uyum,  hem partiye hem de halkımıza olumlu olarak dönecek diye umut ediyoruz. Herkes kendine değil, günün sonunda davasına ve partisine olumlu olarak  yansıyacak çalışmalara yoğunlaşmalı ve tek hedefi bu olmalı.

Yıldırım’ın bu söylemi hem kendisini, hem diğer siyasileri hem de tüm camiayı bağlayan önemli ilkeler ve mutlaka riayet edilmesi gereken söylemler  olarak görüyor, mutlaka eyleme geçirilmesi gereken umdeler olarak telakki ediyoruz.