Kia Vaughn: 'Elazığ için dua ediyorum'

Elazığ İl Özel İdare'nin Birleşik Amerikalı pivotu Kia Vaughn, basketbolu özlediğini ancak bugünlerde basketboldan daha önemli şeyler yaşandığını söyledi

Kia Vaughn: 'Elazığ için dua ediyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Kadınlar Basketbol Süper Lig ekibi Elazığ İl Özel İdare’nin Birleşik Amerikalı pivotu Kia Vaughn ile korona virüs günleri üzerine bir röportaj gerçekleştirdik. Amerika’da olan ve günlerinin nasıl geçtiğini yorumlayan başarılı basketbolcu, “Günler burada aynı geçiyor. Alışveriş harici evlerimizden çıkmıyoruz. Bir süreden sonra insan sıkılıyor ama insanlık adına evlerimizde kalmamız en doğrusu” dedi.

Evde antrenmanlarını sürdürdüğünü ifade eden Vaughn, “ Henüz basketbol topu ile antrenman yapmadım ama bisikletim var ve dünyanın geri kalanı gibi ev antrenmanları yapıyorum. Basketbolu özledim ama bugünlerde daha çok kendim ve ailem için endişeleniyorum. Pandeminin bir an önce sona ermesi için dualar ediyoruz” şeklinde konuştu.

Son olarak Elazığ hakkında da değerlendirmeler yapan başarılı pivot, “Elazığ çok tatlı ve sıcakkanlı insanların şehri.  En çok sevdiğim şey akşam yemeği ve alışveriş için gittiğim yerlerde benimle konuşan insanlardı. Böyle harika insanlar için oynamaktan zevk aldım.  Elazığ için dua ediyorum. Şu anda bu dünyanın geri kalanı için de tabiki” ifadelerini kullandı.