KENDİNE HAS SUNUMU VE TARZI İLE EKRANLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Erkan BAY/ Elazığ'ın ilk özel televizyonu olan Kanal 23'te 9 Aralık 2018 yılında Genel Yayın Yönetmeni olarak göreve başlayan Metin Eren Erol, gösterdiği büyük başarılar ile her kesimden büyük takdir topluyor.

KENDİNE HAS SUNUMU VE TARZI İLE EKRANLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ana Haber Bülteninde gösterdiği büyük performansın yanında  şehrimiz kadar ülke sorunlarının konuşulup değerlendirildiği program ‘’AJANDA’’ programında da ,  moderatör olarak göreve yapan Metin Eren Erol’un konular arasındaki profesyonel geçişleri ve keyifli sunumu büyük bir beğeni topluyor.

Elazığ’daki medyanın önde gelen isimlerinden biri olan Metin Eren Erol, Kanal 23 Televizyonunda gösterdiği büyük başarı ve ekibi ile uyumlu bir şekilde görev yapması, Elazığ için de büyük bir şans olarak değerlendiriliyor.

 

GÖREVİNİ SEVEREK VE FEDAKÂRLIK GÖSTEREREK YAPIYOR

Kanal 23 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Metin Eren Erol, özellikle yöneticiliği dışında “Doğa İçin Keşfet” programıyla da Elazığ’ın doğal güzelliklerini ekrana yansıtarak, Elazığlıların ilgi duyduğu bir programa imza atmıştı.

Mesleği uğruna her türlü zorluğu göze alarak  Keban İlçesi’nde bulunan seyir tepesinde bir mağaraya indikten sonra 5 kişi ile mahsur kalmış ve saatler sonra ekipler tarafından kurtarılmışlardı. Görevi uğruna hayatını tehlike altına atarak gösterdiği bu mücadele ise sadece Elazığ’da değil tüm ülkene gündem olmuş ve takdir toplamıştı.

Elazığ Hakimiyet Gazetesi olarak Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Metin Eren Erol’a göstermiş olduğu üstün başarılardan dolayı teşekkür ediyor, Kanal 23 ailesine de yayın hayatında başarılar diliyoruz.