Kaynak: 'Bir gün yeniden Elazığspor'a…'

Elazığspor'un en zor dönemlerinde teknik direktörlük görevini yürüten ve takımı ateş hattının üstünde tutan Teknik Direktör Orhan Kaynak, Hakimiyet Gazetesi'ne samimi açıklamalarda bulundu

Kaynak: 'Bir gün yeniden Elazığspor'a…'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un 2018-2019 sezonu başında takımın başına getirdiği ve yaşanan onca sıkıntıya rağmen görevini layıkıyla yerine getiren Teknik Direktörü Orhan Kaynak, Hakimiyet Gazetesi’ne samimi değerlendirmeler yaptı.

“O KADRO BOZULMASA DÜŞMEZDİ”

Elazığspor’dan teklif geldiğini duyunca hiç beklemeden kabul ettiğini ifade eden başarılı çalıştırıcı, “Takımın o zamanki durumu herkesin malumudur sevgili Hüseyin. Sen de sık sık antrenmanlarda gözlemleme fırsatı buluyordun. O dönem artık biz alacaklarımızdan felan vazgeçmiştik, hayati ihtiyaçların karşılanmasını talep ediyorduk. Yatacak yer, yiyecek yemek, ısınılacak kömür doğru dürüst bulunamıyordu maalesef. O kadar büyük badirelere rağmen biz ligin ilk yarısını ateş hattının üstünde bitirmeyi başarmıştık. O kadro bozulmasa düşmezdi kesinlikle kümeye. İşte zamanının yöneticilerinin olayın ciddiyetini kavrayamaması süreci bu hale getirdi maalesef” şeklinde konuştu.

“YENİ BİR SAYFA AÇILABİLİR”

Geçmişle hüzünlenmenin anlamsız olacağını dile getiren Kaynak, “Tabiki gönül isterdi ki takım yine 1. Lig’de olsun ama geçmişle hüzünlenmenin de anlamı yok. Bu sezon ikinci ligde mütevazı bir kadroyla önemli işlere imza atıldı. İşte Elazığ depremi sonrasında da takım ligden çekildi. Başlarında çok değerli bir teknik direktör var. Levent Eriş bu liglerin filozof isimlerindendir. Umarım geçmişten dersler çıkarılarak yeni sezonda hedef şampiyonluk üzerine kurulur ve takım hak ettiği üst liglere geri döner” dedi.

“BİR GÜN DÖNMEK…”

Bir gün yeniden Elazığspor’a döner misiniz? şeklindeki sorumuza 50 yaşındaki teknik adam, “Ben Elazığ’da çok güzel günler geçirdim, çok güzel dostluklarım oldu burada. Allah razı olsun taraftarlar halen daha ilgi alakalarını gösterirler bana karşı. İnşallah diyelim. Hakkımızda hayırlısı neyse Allah onu nasip eylesin. Bir gün dönme şansı verilirse bu kulüp için seve seve göreve gelirim” ifadelerini kullandı.