KARARSIZLAR AK PARTİ'DE

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİĞİ MİTİNGLE BİRLİKTE KARARSIZ SEÇMENLER AK PARTİ'DE BİRLEŞİYOR

KARARSIZLAR AK PARTİ'DE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 9 Mart Cumartesi günü İstasyon Meydanında gerçekleştirdiği mitingle birlikte seçmenlerin tercihi kendini göstermeye başladı. Emniyet raporlarına yansıyan mitinge katılan kişi satYsı ile bağımsız siyasi gözlemcilerin ortak kanaati Ak Parti’nin 31 Mart seçimlerini açık ara kazanacağı yönünde.

ERDOĞAN HEP GÖNÜLLERDE

Cumartesi günü yapılan miting Ak Parti’nin son yıllarda gerçekleştirdiği en görkemli miting olarak tarihe geçti. Sabahın erken saatlerinden itibaren meydanı dolduran partililer büyük bir coşkuyla dünya liderini karşıladı. Miting  meydanının nabzını tutan Hakimiyet muhabirleri vatandaşların görüşlerine de başvurdular.

Vatandaşlar,31 Mart seçimlerinin bir şehrin belediye başkanı seçilmesi olmadığını, bu seçimlerin Türkiye’nin medeniyet yarışına çelme takmaya çalışan güçlerle,milletin yanında olanların   seçimi olduğuna ifade etti.

ELAZIĞ ERDOĞAN’I MAHCUP ETMEYECEK

Mazlumlara umut, zalimlere  kalkan olan güçlü ve istikrarlı Türkiye’yi inşa etme hedefi olan   bir halk hareketinin lideri olan Erdoğan’ın canı pahasına bu ülkemizin kalkınması için çalışan, ekonomide, ulaşımda,toplu konutta, eğitimde, sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getiren ve milletin içinde çıkan Erdoğan’ı yalnız bırakmayacaklarını belirten Elazığlılar, ülkeyi maceralara sürüklemenin büyük bir hata  olacağını belirtiyorlar.

EMPERYALİZME DİRENDİĞİ İÇİN

Yıllardan beri ülkenin gelişmesi ve kalkınması önünde engel olan derin yapılanmaları, vesayetçi güçleri ve darbeci zihniyete çanak tutan bütün yapılanmaları,Gezi’ye, 17-25 Aralık  ve en son olarak 15 Temmuz’da güçlü iradesi ve sadece Hakk’a ve halka yaslanarak içimizdeki  hainlere karşı  ülkesini ve bayrağını korkusuzca savunan güçlü lider Erdoğan’ı   emparyalist güçlere karşı sandıkta mahcup etmeyeceklerini belirten Elazığlılar, Ak Parti etrafında birleşiyorlar.

AK PARTİ SAHADA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingiyle birlikte Ak Parti SKM’si de çalışma tempolarını daha da artırdı. Belediye başkan adayı, milletvekilleri, mevcut belediye başkanı ve il başkanlığı programlarına ilaveten “gönül alma komisyonları” kurularak geçmişten bugüne Ak Parti misyonuna ve lideri Erdoğan’a gönül vermiş ancak uzun süre kendi köşesine çekilmiş şahsiyetler ile farklı gerekçelerle Ak Partiye mesafeli duran isimler ziyaret edilerek sohbetler ediliyor ve çayları içiliyor.

Ziyaretlerle kendilerinin hatırlanmış olduklarından mutluluk duyduklarını belirten küskün ve kırgın insanlar da bu ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ediyorlar.

ANKETLER AÇIK ARA AK PARTİ DİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilimizden ayrılışının hemen ardında yapılan anketler Ak Parti’nin açık ara önde olduğunu ve seçimin sonuçları hakkında önemli bir ipucu vermiş durumda.