Karakoçangücü, TASKK'ı bekliyor!

1.Amatör Küme Futbol Ligi'nde BAL'a çıkma mücadelesi veren takımlardan Karakoçangücüspor'da gözler TASKK'ın alacağı karara çevrildi

Karakoçangücü, TASKK'ı bekliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Lider Yolspor ile arasında 4 puan fark bulunan Karakoçangücüspor’da 2. Başkanı Serkan Gündoğdu, ekiplerin bütün sene verdikleri emeklerin görmezden gelinemeyeceğini ve play-off alternatifinin hakkaniyetli olacağını söyledi.

Karakoçangücü 2. Başkanı Serkan Gündoğdu, play-off olmadan liglerin tescil edilmesinin adil bir karar olamayacağına dikkat çekerek “İlk 3 takımın birbirleriyle maçları var. Her an her şey değişebilir. Zaten deprem felaketinin ardından da ligimiz oynanmadı. Bizim temennimiz; hak yerini bulsun. Buradan sayın valimize, sporun içinden gelen sayın belediye başkanımıza, il temsilcimiz, ASKF başkanımıza bir kez daha seslenmek istiyorum; bizleri, Elazığımız’ı bu konuda sahipsiz bırakmayın. Lig bu şekilde tescil edilirse adil bir karar olmayacaktır. Play-off gibi daha hakkaniyetli bir karar, kesinlikle iyi bir alternatiftir. İlimizde yaşanan bir deprem var. Bundan dolayı liglerimiz zaten oynanmadı. İlk 3 takımın birbirleriyle maçları var. Ligin bitimine 6 hafta var. Her an her şey değişebilir. Dolayısıyla bizleri diğer iller gibi bir değerlendirmeye almaları, kesinlikle adaletsizlik olur. Biz ligimizi tamamlamaya da razıyız. Adalet yerini bulsun istiyoruz. En azından ortada büyük emekler var. Gerek Karakoçangücü olarak bizler, gerek Kovancılarspor olsun, gerek Yolspor olsun. Bizim temennimiz; hak yerini bulsun. Bunu istiyoruz. İnşallah bu konuda sahipsizlik yaşamayız. Buradan sayın valimize, sporun içinden gelen sayın belediye başkanımıza, il temsilcimiz, ASKF başkanımıza bir kez daha seslenmek istiyorum; bizleri, Elazığımızı bu konuda sahipsiz bırakmayın.” diye konuştu. (Spor Servisi)