Karakoçangücü'nden flaş transfer!

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi'ne iddialı hazırlanan ilçe takımı, eski Elazığsporlu Caner Erdoğan'ı renklerine bağladı

Karakoçangücü'nden flaş transfer!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bu sezon kurulan ve yaptığı birbirinden önemli transferlerle adından söz ettiren Karakoçangücü, flaş bir isimle daha anlaşma sağladı. Elazığlı futbolseverlerin yakından tanıdığı Caner Erdoğan, yeni sezonda Karakoçangücü’nün başarısı için ter dökecek.

1986 Diyarbakır doğumlu olan Caner, Diyarbakır Yenişehir Belediyespor’da başladığı futbol kariyerinde Çanakkale Dardanelspor, Elazığspor, Amed Sportif Faaliyetler, Pendikspor ve Dersimspor gibi takımlarda forma giydi.

On numara pozisyonunda görev yapan Caner Erdoğan, son 2 sezonu boş geçti. Profesyonel futbolculuk kariyerinde 49 TFF 1. Lig, 193 TFF 2. Lig ve 33 TFF 3. Lig maçı bulunan 33 yaşındaki futbolcu, 36 gole imza attı.

GÜNDOĞDU: “1-2 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ”

Transfere ilişkin olarak Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulunan Karakoçangücü 2. Başkanı Serkan Gündoğdu, “TFF 1. Lig ve 2. ligde uzun yıllar oynayan Caner Erdoğan’ı renklerimize kattık. Karakoçangücü olarak antremanlarmız hız kesmeden devam ediyor. Hedefimiz iki yıl içinde 3. lige çıkmak. Bunun için gereken fedakarlıklar gözetmeden yapılacaktır. Takımımız bir veya iki transfer daha yaparak transferi kapatacak. Başarılı hocamız Önder Çınar refakatinde takımımız ciddi bir çalışma içinde. Hiç taviz verilmeden teknik ekip topçular hedefe kenetlenmiş durumda” dedi.