Karakoçangücü bombalarla geliyor!

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi ekiplerinden Bordo Atletik, Karakoçangücü kulübü tarafından devralındı

Karakoçangücü bombalarla geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde uzun yıllar mücadele eden Bordo Atletik Spor Kulübü, Karakoçangücü ismiyle kurulan kulüp tarafından devralındı. Başkanlığını Hasan Kaymak, ikinci başkanlığını Serkan Gündoğdu’nun yaptığı kulüp, yaptığı sükse transferlerle bu sezon adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Teknik Direktörlük görevine Elazığ futbolunun beyefendi kişiliği Önder Çınar’ı getiren ilçe ekibi, yardımcı antrenörlük için ise Mehmet Keleş’le anlaşmaya vardı.

Transferde bir birinden önemli isimleri renklerine bağlayan Karakoçangücü’nün şu ana kadar renklerine bağladığı isimler şöyle;

Ertuğrul Ekineken (orta saha – kanatlar), Nurettin Doğan (stoper), Ömer Aydın (orta saha), Taha Pirinççi (forvet), Onur Avcı (kaleci), Ensari Güneri (orta saha), Ömer Faruk (orta saha), Uğurcan Çakar (forvet), Ramazan Bakır (orta saha), Mustafa Seval (forvet), Şehmuz Kaya (forvet), Muhittin Demir (defans), Coşkun Yıldız (orta saha), Furkan Camcı (defans), Furkan Keleş (orta saha), Yusuf Kökel (orta saha kanatlar), Çağrı Akdemir (sağ bek), Kadir Akdemir (sol bek).

GÜNDOĞDU: “TÜRKİYE’DE SES GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Hasan Kaymak ve kendisini tarafından kurulan Karakoçangücü Spor Kulübü’nün büyük hedefler içinde olduğunu söyleyen 2. Başkan Serkan Gündoğdu, “Önce Karakoçan sonra Elazığ’da ve daha sonra Türkiye genelinde ses getirmeyi planlıyoruz. İlk hedefimiz iki yıl içinde 3. lige cıkmak ve doğu ve güneydoğunun en büyük altyapısını kurmak. Elazığ’ı ve Karakoçan’ı bir futbol şehrine çevirmek istiyoruz.  Takımımız şu ana kadar iyi transferler yaptı. Devre arasında yine takviyelerimiz olacak. Pazar günü bir haftalık antrenman programımız başlayacak. Ardından Erzurum Palandöken kampımız başlayacak. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde geçirmeyi planlıyoruz” dedi.