Karakoçan FK'ya, Toprak'tan tatlı ziyaret

Yeni sezonun ilk haftasında Arhavispor'u konuk edecek olan Elazığ Karakoçan FK'yı, eski kulüp başkanı Ahmet Toprak ziyaret etti

Karakoçan FK'ya, Toprak'tan tatlı ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Uzun yıllar Elazığ Belediyespor kulüp başkanlığını başarıyla sürdüren ve sezon başında görevi Tuncay Kaymak’a devreden Ahmet Toprak, yeni ismiyle Elazığ Karakoçan FK’ya moral ziyaretinde bulundu.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nün antrenmanını ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Tuncay Kaymak, 2. Başkan Serkan Gündoğdu, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Toprak, temsilcimizin her zaman yanında olduğunu belirtti.

KULÜPTEN TEŞEKKÜR MESAJI

Kulüp tarafından Ahmet Toprak’a teşekkür edilirken; “Kulübümüzün eski Başkanı Ahmet Toprak, bugün gerçekleştirilen yenileme antrenmanına gelerek takımımızın antrenman çalışmasını izledi. Antrenman sonrası tatlı ikramında bulunan Ahmet Toprak, TFF 3.Lig’de mücadele edecek takımımıza başarılar dilerken, kulübümüzün her zaman destekçisi olacağını vurguladı.

Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü olarak, takımımızı ziyaret eden ve maddi, manevi desteklerini ileten Ahmet Toprak'a teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.