Karadeniz'de fırtına kopacak!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, Spor Toto 1. Lig'in 24. Haftası'nda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek

Karadeniz'de fırtına kopacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 24. Haftası’nda Tetiş Yapı Elazğspor deplasmanda lider Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Hafta içinde konuk ettiği Akın Çorap Giresunspor’u 2-1 mağlup ederek 5 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, Çaykur Rizespor deplasmanına da puan ya da puanlar için gidiyor. Zorlu maçın son çalışmasını yarın Rize’de gerçekleştirecek olan temsilcimiz konakladığı otelde kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak.

30. RANDEVU

Tetiş Yapı Elazığspor, geçen sezon Süper Lig’den düşen Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor’la 30. kez karşı karşıya gelecek.

Temsilcimiz 50 yıllık tarihinde ilk kez 1968-1969 Futbol Sezonu’nda Türkiye 3. Ligi’nde karşı karşıya geldiği Çaykur Rizespor’la Pazar günü 30. Randevuya çıkacak.

İki takım arasında geride kalan 29 maçta Çaykur Rizespor’un 15 galibiyeti bulunurken, Elazığspor’un ise biri hükmen olmak üzere 9 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasındaki 5 maçta ise eşitlik bozulmadı. Atılan gollerde de Karadeniz ekibi 49-36 üstün durumda. Son olarak ligin ilk yarısında oynanan maçı temsilcimiz 3-1 kazanmıştı.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Çaykur Rizespor karşısına; Sabri, Orhan, Murat Akça, Sezgin, Canberk, Bjarnason, Alpaslan, Muhamed İldiz, Tom, Hora ve Diarra onbiriyle çıkması bekleniyor. 25 Şubat Pazar günü saat 15.30’da Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak olan ve Ankara Bölgesi A Klasman Hakemi Özgüç Türkalp’ın düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Sports HD Max 1’den canlı olarak yayınlanacak.