Kaptan Serdar Hakimiyet'e konuştu!

Elazığspor Teknik Direktörü Erhan Altın'la yaşadığı tartışmanın ardından takımın Antalya'da yaptığı kamptan ayrılan kaptan Serdar Özbayraktar, gazetemize özel açıklamalarda bulundu

Kaptan Serdar Hakimiyet'e konuştu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Takımın kaynaşması için Antalya’da mini kamp gerçekleştiren Elazığspor, kaptan Serdar Özbayraktar’ın kampı terk etmesiyle büyük şok yaşadı. Ligde zor günler geçiren Bordo-Beyazlı ekipte, kaptan Serdar Özbayraktar, Teknik Direktör Erhan Altın’la yaşadığı tartışmanın ardından Antalya kampını terk etti.

Olayın nasıl geliştiğine ilişkin olarak Hakimiyet Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Kabukçu’ya değerlendirmelerde bulunan tecrübeli futbolcu “Ben bir şey yapmışsam takım için yapmışımdır, kendim için bir şey hayatta yapmam dedi.

“BEN TAKIM İÇİN KONUŞUYORUM, HOCA ŞAHSA İNDİRDİ”

Hiç kimseyle bir problemi olmadığını söyleyen Serdar, “Kendileri durumu çok büyüttüler. Antalya kampından ayrıldım. Çözülemeyecek hiçbir problem yok. Önemli olan Elazığspor’un menfaatidir. Biz kimseye saygısızlık yapmayız. İnanmadığım bir yerde durmam dedim sadece. Maddi olarak yaşanan bir problem değil. Hocayla aramızda bir sıkıntı oldu. Takımın genelinde de parayı problem eden yok. Erhan Altın gitsin ben geri dönerim gibi bir durum da yok. Mesele yanlış yere çekilmesin lütfen, zaman gösterecek her şeyi. Ben hocayla oturdum anlattım ama farklı bir taraflara çekti meseleyi. Olayı benim oynayıp, oynamamama getirdi. Ben takım için konuşuyorum, o şahsa indiriyor. Beni bilen biliyor Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.