KANAL 23, TURKCELL TV+ İLE ARTIK HER YERDE!

Bölgenin dünyaya açılan penceresi Kanal 23, Turkcell TV+ dijital TV platformunda yerini aldı.

KANAL 23, TURKCELL TV+ İLE ARTIK HER YERDE!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgenin dünyaya açılan penceresi Kanal 23 artık Turkcell Tv+ ile 50’den fazla kanal, gişe rekortmeni filmler, en sevilen diziler, İngiltere Premiere Lig’den’den NBA’ye, Bundesliga’dan Formula 1’e, tenis severlerin merakla beklediği Grand Slam’lere ; Nat Geo Wild’dan Discovery’e; Disney Channel’dan Baby TV’ye, Epic Drama, FX, ve Fox Crime gibi dünyanın en popüler kanallarıyla birlikte artık bir tık uzağınızda olacak.

Çoklu ekran özelliği ile ister telefondan veya tabletten ister bilgisayardan izlenebilecek olan Turkcell Tv+ ile Kanal 23’te yayınlanan tüm programlar hem canlı olarak izlenebilecek hem de programları kayıt eden kullanıcılar istedikleri saatte istedikleri cihazla programları keyifle izleyecek. İzleyiciler ayrıca 24 saate kadar geri alıp izleme özgürlüğüne de sahip olacak.

BÖLGEDE TEK

Kurulduğu günden bu yana gerek Elazığ'da gerekse ulusal alanda yaptığı yayınlarla adından söz ettiren Kanal 23, giderek daha çok insana ulaşmaya, daha çok haneye misafir olmaya devam ediyor. Yayın mecraları genişleyen Kanal 23 artık çok daha geniş kitlelere hitap edecek. Büyük ses getiren haberleri ve çok çeşitli yayınları ile bölgede tek olan Kanal 23, Turkcell TV+ dijital TV platformunda da bölgede yer alan tek kanal oldu.