KANAL 23 FARKI

Bir çok komşu illere nazaran ilimiz medya sektöründe çok iyi bir konumda. Şüphesiz bunda basın sektörüne ciddi yatırım yapan ve profesyonellikte ulusal kanallarla yarışan televizyonlarımızın payı oldukça büyük...

KANAL 23 FARKI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Yönetim değişikliğinden sonra kendini ciddi olarak hem şehrimizde hem de ülkemizde hissettiren medya kuruluşlarımızdan biri de Kanal 23. Birçok sektörde faaliyet gösteren ve şehrimizin markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Har Holding, medya alanındaki başarılarıyla da ses getiriyor.

Yeni yayın dönemi fragmanı da gösterdi ki Kanal 23 bu sezonunda da birçok güzel işlere imza atacak. Haber ve tartışma programlarındaki kalite, kültür-sanat, spor, sağlık, kişisel gelişim, kadın, tarım, sanayi, üretim ve aktüalite programları ile ulusal kanallardan hiçbir farkı kalmayan, içerikleri ve seviyeleri ile dolu dolu bir yeni yayın sezonu vaat eden kanal 23 ekibini kutluyoruz.

Ekibi yüreklendiren ve bir patrondan öte ekipçe kaynaşan ve onlarla aynı duygu ve heyecanı yaşayan, saygın bir televizyon kanalı olmak için her türlü desteği sunan Har Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Soylu ve Doruk Medya Yönetim Kurulu Başkanı Esra Soylu ile Doruk Medya Genel Müdürü Yunus Evliyaoğlu’nun bu başarıdaki paylarını önemsiyor, tüm ekibe yeni yayın döneminde başarılar diliyoruz.