Kamaç'tan, Büyükekşi'ye mektup!

Türkiye Spor Yazarları Derneği Elazığ Temsilcisi Coşkun Kamaç 23 Mayıs'ta Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin tarihi ile Elazığ'ın plakasının aynı olduğuna dikkat çekerken, finalin Elazığ'da oynatılması için TFF'ye bir kez daha çağrıda bulundu. Kamaç '23 Mayıs'taki final Elazığ'ımıza çok yakışacak' ifadelerini kullandı

Kamaç'tan, Büyükekşi'ye mektup!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan final müsabakasının yeri ve saati henüz belli olmadı.
Türkiye Futbol Federasyonu’na daha önce çağrı yaparak Ziraat Türkiye kupası finalinin Elazığ’da oynanmasını teklif eden Türkiye Spor Yazarları Derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, bu talebini bir kez daha yineleyerek Ziraat Türkiye kupası finalinin Elazığ’da oynanmasını talep etti. Kamaç yaptığı açıklamada ”bilindiği üzere daha önce Süper kupa finalinin Elazığ’da oynanmasını talep etmiştik ancak bu final Şanlıurfa’ya alındı ve orada oynatıldı. Akabinde devam etmekte olan Ziraat Türkiye kupası için ise finalin Elazığ’da oynanması için Türkiye futbol Federasyonu’na talepte bulunmuş bununla da yetinmeyerek TFF başkanı Mehmet Büyükekşi’ye 2 defa mektup yazarak bu talebimizin kabul edilmesini istemiştim. Gelinen süreçte devam eden Ziraat Türkiye kupasında finalin adı Beşiktaş-Trabzonspor oldu. Elazığ ve bölgemizde bu iki güzide kulübümüzün taraftarlarının bir hayli fazla olduğunu biliyor ve bu konuda Türkiye futbol federasyonundan final karşılaşmasının Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynatılması bir kez daha talep ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Türkiye Spor yazarları derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç 23 Mayıs’ta oynanacak olan Ziraat Türkiye kupası finalinin tarihi ile Elazığ’ın plakasının aynı olduğuna dikkat çekerken, bu tarihteki finalin Elazığ’da oynatılmasının Elazığ’a çok farklı bir duygu yaşatacağını da belirterek, “23 Mayıs’taki Final; Elazığ’ımıza çok yakışacak” ifadelerini kullandı.
Bu talebin sadece kendisinin istemesi ile sınırlı kalmamasını isteyen TSYD Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç bu konuda il yöneticilerinden, siyasilerden, gençlik Spor il Müdürlüğü’nden ve spor taban birliklerinden de konuya duyarlı olmalarını talep ederek, “Şehir Lobisi’nin oluşturulmasını istedi. 
Kamaç, TFF başkanı Mehmet Büyükekşi’ye 2 ve 5 Mart ile son olarak 10 Mayıs’ta gönderdiği talep mektubunu da paylaşarak, Ziraat Türkiye finalinin Elazığ’a verilmesi halinde bunun şehrin; kültür, sanat, gastronomi, spor ve coğrafi olmak üzere birçok yönden tanıtımına önemli katkı sunacağını da sözlerine ekledi. 23 Mayıs’ta oynanması planlanan Ziraat Türkiye kupası finalinin hangi ilde oynatılacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.