KALPAR'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, kamp ve transfer çalışmaları hakkında spor servisimize özel açıklamalarda bulundu…

KALPAR'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’de ara dönem hazırlıklarını 28 Aralık’tan bu yana Antalya Lara Titanic Hotel’de sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar spor servisimize özel açıklamalarda bulundu.

Çalışmaların son derece verimli geçtiğine vurgu yapan Kalpar, “Kampımız son derece verimli geçiyor. Futbolcuların istek ve arzularından son derece memnunum. Güzel bir ortamda kamp yapıyoruz. Biz burada çalışmalarımızı devam ettirirken, transfer komitemizde görüşmelerini devam ettiriyor. İnşallah ligin ikinci yarısı başlayana kadar transfer çalışmalarımızı tamamlayacağız ve lige hazır hale geleceğiz” şeklinde konuştu.

“BERK’İ EVKUR YENİ MALATYASPOR İSTİYOR”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini de aktaran Teknik Direktör Kalpar, “Stoper mevkii için arayışlarımız devam ediyor. Evkur Yeni Malatyaspor’dan Murat Akça’yı kadromuzda görmek istiyoruz. Evkur Yeni Malatyaspor’un da Berk’i istediğini biliyoruz. Sezon sonu Berk’in sözleşmesi sona erecek Elazığspor ile. Berk’in Murat Akça transferinde kullanılmasını mantıklı buluyorum” dedi.