Kalpar: 'Bu hafta kazanma haftası olsun'

Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında kazanmak için sahada olacaklarını söyledi

Kalpar: 'Bu hafta kazanma haftası olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, ligin 16. Haftasında evinde oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde hazırlıklarını hafta başından bu yana kendi tesislerinde devam ettiren Bordo-Beyazlı ekipte, bu karşılaşma önce Mertan Caner Öztürk haricinde sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

“EN BÜYÜK KAYBIMIZ BOLU MAÇI”

Göreve başladıklarında 6 maç olduğuna dikkat çeken Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “6 maçın 2’si içerde, 4’ü deplasmandaydı. Şuana kadar 3 deplasman maçı oynadık. 1’inde mağlup olduk biliyorsunuz, Manisa maçı. Bizim en büyük kaybımız içerde oynadığımız Bolu maçı. Boluspor maçını kazanmış olsaydık çok daha farklı olacaktı. İki deplasman üst üste Adana’ya gittik. Alınan 2 puan aslında kötü değil ama daha fazla puanlar alabilirdik. İki Adana takımına 2’şer gol atıp 1 puan almak olmamalıydı. Deplasmandan alınan puanlar her zaman önemli puanlardır. İnşallah bunu ileriki haftalarda telafi ederiz. Önümüzde çok çok önemli bir Erzurum maçı var. Erzurumspor maçını kazanmak için sahada olacağız. Her zamankinden çok daha fazla hırslı, istekli, inanan bir takım hüviyetinde olmamız gerekiyor. Bunu da yapacaklarına inanıyorum oyuncularımın, güveniyorum. Kazanmaya ihtiyacımız var ve bu hafta kazanma haftası olsun diyorum. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Sportmence bir oyun ortaya çıkar ve inşallah mutlu bir şekilde sahadan ayrılmış oluruz” şeklinde konuştu.

 

“BAHANELERDEN UZAK KALMAYA ÇALIŞIYORUM”

Mertan Caner Öztürk’ün sarı kart cezası nedeniyle sahada olamayacağını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Geldiğim günden beri eksiksiz hiç maçımız olmadı. Eksiklere sığınarak bir sıkıntı yaratmadık, yaratmıyoruz da. Eğer böyle bir sıkıntı içine girersek bahane etmiş oluruz. Bende bu tür bahanelerden hep uzak kalmaya çalışıyorum. Oynayan oyuncularım da oynamayanlar kadar en az verim veriyor. Ne olursa olsun eksik olmamak daha iyi ama futbolda var tür olaylar. O eksiklerin arkasına sığınmadan mücadelemize devam edeceğiz” dedi.