KALLEŞLİK…

KALLEŞLİK…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ne Soçi ne Astana ne Nato zirvesi ne de diğer zırvalar. Gerçek şu ki küfür tek millet ve o millet bize ve bizim değerlerimize düşman. Rusya’nın ve İran’ın beslemesi, ABD’nin ise uzatmalı metresi Esad,  İdlib şehrine düzenlediği hava saldırısında 33 askerimizi şehit etti.

 

Kalleşçe yapılan saldırının ardından acilen Milli Güvenlik Kurulu toplandı. Tüm siyasi parti liderleri ile görüşüldü ve hepsinin ortak kararı ile bu şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağı ifade edildi.

Resmen bir savaş halindeyiz ve ne yazık ki yine yalnızız. NATO’nun “Türkiye’nin yanındayız” açıklamasına da Putin’in destek cümlelerine de karnımız tok artık.

Türkiye, geldiği konum ve ulaştığı seviye ile çok korkutmuş demek ki vekâlet savaşçılarının baş patronlarını. Amerika, Rusya, Çin, İran, Almanya, Yunanistan, İtalya ve birçok Avrupa ülkesinin hedefi oldu. Ve ne yazık ki bu savaşlarda Müslüman Müslümana katlettirildi.

Şimdi ne güzel keyif çatıyorlardır. Ne güzel “nasıl salladık” diyorlardır. Dışardan onlar içerden de bizim densizler. Şimdi anladınız değil mi asıl hedef Türkiye ve Türkiye’nin önlenemeyen yükselişi.

Türkiye’nin milli çıkarları ve ulusal güvenliği için gerçekleştirdiği bu operasyona karşı çıkma kimlerle birlikte olmaktır ve kimin değirmenine su taşımaktır önümüzdeki günlerde daha net görülecektir.