KALEHAN BEYHAN ENERJİ, CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ EN ÜST SEVİYEDE TUTMAYA DEVAM EDİYOR

Başak Meral Gündüz/Kalehan Beyhan-1 HES İşletme Müdürlüğü her yıl belirli aralıklarla güvenlik tedbirleri konusunda Palu halkı ile baraj gölü havzasındaki köyleri ve nehir yatağındaki köyleri bilgilendirmeye devam ediyor.

KALEHAN BEYHAN ENERJİ, CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ EN ÜST SEVİYEDE TUTMAYA DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm okullarda, camilerde, belediye anonsları ve çevre köylerde dağıtılan broşür ile halkın can ve mal güvenliğini her şeyden üstün tutan Beyhan HES İşletme Müdürlüğü, özellikle nehir yatağında bulunan ikaz direklerine, ikaz tabelalarına ve güvenlik personelinin sözlü anonslarına çok dikkat edilmesi gerektiğini önemle vurguladı.

Kalehan Enerji İşletme Müdürlüğünden yapılan açıklamada: ”Hiçbir şeyin insan canından önemli olmadığını belirtilerek, santral gruplarının devreye alınması ile nehir seviyesindeki 5 mt lik yükselme ile suyun akış hızı arttığı için can ve mal kaybı yaşanmaması adına, Palu halkından; özellikle nehir yatağındaki ikaz direklerine ve güvenlik personelinin megafon ile yapmış olduğu sözlü uyarıları dikkate alarak yardımcı olmalarını istendi”. Kalehan Enerji İşletme Müdürlüğü: “Vatandaşların baraj gölü havzasında ve Murat Nehri yatağında balık tutmak, yüzmek, piknik yapmak gibi nedenlerle yaklaşmaması hususunda çok dikkatli olmaları gerektiği belirtildi. Sözlerine şu şekilde devam eden İşletme Müdürlüğü “Şirketimiz Kalehan Beyhan Enerji, tüm olanaklarını kullanarak halkımızı güvenlik konusunda bilgilendirmeye devam edecektir. Önce insan diyen İşletme Müdürlüğü, tüm Palu halkına sevgi ve saygılarını ileterek sözlerini tamamladı.