Kaldırım: 'Yeter ki maçlar Elazığ'da oynansın'

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, standartlara uymadığı için Elaziz Belediyespor'un maçlarına elverişli olmayan Gençlik Merkezi Sentetik Saha'ya ilişkin açıklama yaptı

Kaldırım: 'Yeter ki maçlar Elazığ'da oynansın'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Geçtiğimiz günlerde Elazığ basınında yer alan “Elazığspor’un ardından Elaziz Belediyespor’a da gurbet yolu göründü” şeklindeki haberlerin akabinde Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’dan bu konuya ilişkin de bir açıklama geldi.

Spor Toto Teşkilatı ile bir görüşme yaptıklarını belirten Vali Çetin Oktay Kaldırım, “Bazı kriterleri yerine getirmek gerekiyor orada. Standartlara uygun hale getirilebilmesi için 500 Bin TL gibi bir rakam gerekiyor. Onu da talep ettik. Spor Toto Teşkilatı hemen değerlendirmeye alacak. İnşallah hızlı bir şekilde para aktarımı olur ve çalışmaları yaparız. Yine İl Özel İdare Sahası’nda amatör maçların oynanması için bir talep geldi. Orayı da açarız sıkıntı yok. Yeter ki maçlar Elazığ’da oynansın” ifadelerini kullandı.

“EN HIZLI ZAMANDA KALICI BİR ÇÖZÜM”

Durumu yakından takip ettiğini kaydeden Kaldırım, “Türkiye Futbol Federasyonu ile de görüşebiliriz. Gönlümüzün arzu ettiği maçların burada oynanması. Altyapının da hızlı bir şekilde ona hazır hale getirilebilmesi. Sağ olsunlar spor bakanlığında görüştüklerimiz ve bakan yardımcımız çok duyarlı davrandılar. İnşallah en hızlı zamanda kalıcı bir şekilde çözeriz saha sorununu maçlar burada oynanır” dedi.