Kadın Yaşam Merkezi'nde Eğitimler Devam Ediyor

Kadınların sosyo-ekonomik gelişimlerini destekleyerek toplumsal yaşama katılımlarını artırmayı hedefleyen Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi çalışmalarını sürdürüyor.

Kadın Yaşam Merkezi'nde Eğitimler Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Kadın Yaşam Merkezinde birçok sanat dalında gerçekleştirilen ücretsiz mesleki eğitimkursları devam ediyor.

Eğitim programı kapsamında haftanın her günü belirlenen saat aralıklarında resim, el sanatları, filografi, kâğıt rölyef, süs eşyaları yapımı ve kadın kıyafetleri dikimi kurslarının yanı sıra uzmanların katılımıyla aile danışmanlığı, evlilik danışmanlığı, çocuk danışmanlığı ve bireysel danışmanlık hizmeti veriliyor.

Ayrıca belirlenen program kapsamında Salı ve Çarşamba günleri Kişisel Gelişim ve Kültürel Farkındalık Kursu, Çarşamba ve Perşembe günleri ise İl Müftülüğü personellerinin eşliğinde kadınlara yönelik dini dersler veriliyor.

Koronavirüs tedbirleri eşliğinde gerçekleştirilen  eğitim kurslarında maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına azami özen gösteriliyor. 

Kursa Katılanlara Sertifika Verilecek

Kadın Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen kurslara katılan kursiyerler, kurs sonunda Milli Eğitim onaylı sertifika ve katılım belgesi almaya hak kazanacak. 

Kayıtlar Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kadın Yaşam Merkezinde açılan kurslara kayıtların devam ettiğibelirtilerek, ‘Kurslarımıza katılmak isteyenler Kültür Mahallesi Şehit İdris Doğan Caddesi No:18-Kat 1’de bulunan Elazığ Belediyesi Eğitim Merkezi/Kadın Yaşam Merkezi’ne başvuruda bulunmaları gerekmektedir’ denildi.