Jandarmadan Öğrencilere Karne Hediyesi

Tamer ÖREN - İçme Karakol Komutanlığı bünyesinde görev yapan  askerler, İçme ilk ve ortaokulunda öğrenim gören  öğrencileri  ziyaret ederek onlara kitap hediye etti.

Jandarmadan Öğrencilere Karne Hediyesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Elazığ’ın merkeze bağlı İçme Jandarma Karakol Komutanlığında görev yapan askerler, sömestr tatiline giren öğrencileri unutmadı. İçme ilk ve ortaokulu  öğrencilerinin karne sevincine ortak olan asker abileri minik öğrencilere  kitap hediye etti.

Öğrencilerin sevinçlerine ortak olmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden  askerlerimiz  “ Sorumluluk alanımızda  bulunan tüm okullarımızı zaman zaman ziyaret ediyoruz. Bugünde karakolumuza yakın olması nedeniyle  İçme İlk ve Ortaokulu ziyarette bulunduk. Çocuklarımız bizi tanısın onlarla kaynaşmak istedik. Karne zamanı öğrencilerimizin en mutlu oldukları zamanlar  ve bizde  asker abileri olarak onların sevinçlerine ortak olmak istedik.  15 günlük tatillerinde  boş vakitlerini daha iyi değerlendirsin diye onlara çocuklara birer kitap hediye ettik. İnşallah bu çocuklarımızı  vatana, milletine bağlı ülkemize hizmet eden çok iyi mevkilerde görmek de bizlere nasip olur” diye görüş bildirdiler.