İYİLER KAZANACAK! 

Tamer Ören/Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN Memur-Sen Elazığ genişletilmiş il divan toplantısında yaptığı konuşmada ,''Ben inanıyorum ve iman ediyorum. İyiler kazanacak kötüler asla kazanamayacak. Yaptıkları tuzaklarda boğulacaklar' dedi.

İYİLER KAZANACAK! 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

Memur-Sen Elazığ genişletilmiş il divan toplantısı Memur-Sen Konfederasyonu ve Eğitim-Bir Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

“Çok önemli süreçlerden geçiyoruz” klişe cümlesinin ilk defa bir zemine yaslandığı bir güne tekabil ettiklerini belirten Memur-Sen Konfederasyonu ve Eğitim-Bir Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN “İçinde bulunduğumuz coğrafyada her 24 saatte şartlar değişiyor. Dün etkin yakınlıkla bu bizden bir zararı olmaz orada böyle bir dizayn olsa ne olur diye cümle kurarak heyecana kapılanlar 24 saat sonra “aaa oyun böyle değilmiş başkaymış” bir 24 saat daha geçiyor. Başka bir cümle kuruluyor, o cümlenin de altı bir anda boşalıyor. Çünkü oyunu kim kuruyorsa oyunu o oynuyor. Bu coğrafyada 100 yıl önce oyun kuranlar şimdi siyonizm ve emperyalizmin kalesi konumundaki ABD üzerinden oyunlar kuruluyor. Müttefik olduğumuz bir ülke bir terör örgütüne binin üzerinde tırla silah teslim ediyor. Bir başka terör örgütünü dinsel bir kimlikle oluşturuyor. Hem İslamafobi diye bir dalgayı büyütüyor. Bölgede kirli bir projeyi hoyratça yürütüyor” diye ifade etti.

Elazığ güvenli değil diyenlerin neresi güvenli göstermesi lazım Türkiye’nin, Elazığ’ın güvenli olmadığını ileri sürenlerin neresi güvenli olduğunu göstermesi gerektiğini dile getiren YALÇIN “ Washington çok mu güvenli ? Brüksel, Cenevre, Londra çok mu güvenli ? İstanbul ne kadar güvenliyse Brüksel o kadar güvenli. Ankara ne kadar güvenliyse Londra o kadar güvenli. Artık yeni bir zemindeyiz. Bu coğrafya vekalet savaşları yüzünden tuz buz ediliyor” diye kaydetti.

Bir yiğit ayağa kalkarsa diğerlerinin omurgası sertleşir Dünyadaki bütün dengeleri değiştirmenin Büyük bir Türkiye ile mümkün olacağına vurgu yapan YALÇIN“Yeter ki biz cesur duralım ve birbirimize kenetlenelim. Dün Cumhurbaşkanımız ‘One minute’ dediğinde içimizdeki monşerler, ‘Eyvah bittik’ diye televizyonlarda millete moralsizlik aşılarken bugün halkın sesinin yankı bulduğu Kuveyt’te bir devlet temsilcisi bir toplantıda bölgenin terör ülkesine, posta koyarak ‘Defolun buradan çıkın’ deyişi doğru şeyleri konuşmak gerektiğini gösteriyor. Öyle diyor Billy Graham “Bir yiğit ayağa kalkarsa diğerlerinin omurgası sertleşir” Biz ayakta durduğumuz zaman bu tablo değişir, bu atmosfer güzelleşir. Ben inanıyorum ve iman ediyorum. iyiler kazanacak kötüler asla kazanamayacak. Yaptıkları tuzaklarda boğulacaklar. Yeter ki biz umudumuzu kaybetmeyelim. Doğru ve düzgün duralım” dedi.

eyelim. Doğru ve düzgün duralım” dedi.