İYİ PARTİ'DEN CEVAP VAR: 'KOMİNİST PARTİSİ'NE GEÇERİZ AK PARTİ'YE GEÇMEYİZ

İYİ PARTİ'DEN CEVAP VAR: 'KOMİNİST PARTİSİ'NE GEÇERİZ AK PARTİ'YE GEÇMEYİZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ömer Enes YILAR/Gazetemizin İyi Parti ile ilgili bir yazısına, İyi Parti İl Başkanından cevap geldi. Yapılan yazılı açıklamada gazetemizin yazdıkları bir kez daha teyit ve tekit edilerek İyi Partinin Komünist Parti ile bir araya gelme ihtimaline karşın Ak Parti ile bir araya gelemeyeceği ifade edildi.

İşte o açıklama;

 

                Öncelikle son günlerde İYİ Parti’nin yükselişini, Sn.Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in millet ile birlikte olmasını ve gün geçtikçe büyümesini sindiremeyen zevatlar ile, ülke gündemini değiştirmek adına Partimizi kullanarak milletimizi yanlış bilinçlendirmek, anlam karmaşası yaratmak isteyenlerin çoğaldığı bir dönemde olduğumuzu belirmeliyim.

                Sn. Genel Başkanımızın Yurt Gezileri kapsamında Yozgat Yenifakılı Belediye başkanı Sn. Soner YALÇIN’ı ziyaretleri esnasında Sn.Soner YALÇIN’ın; “Bazı vatandaşlar gelip bize AK Parti’ye geçecek misiniz? diye soruyor.  Ben de onlara diyorum ki, ‘’Türkiye Komünist Partisi’ne geçeriz, AK Parti’ye geçmeyiz’’  sözüne istinaden, Sn. Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in; “Ben de alıştım artık, siniri bozulan kaş göz işareti yapıyor, böyle bir sistem bu. Bu parti kurulduğundan bu yana ben yaşadım. Sizler de yaşayacaksınız. Dolayısıyla böyle bir şey yok. Ben kendi adıma da söyleyebilirim, böyle bir şey kesinlikle yoktur” diye cevap vermiştir.  

                Sn. Soner YALÇIN’ın sözleri aslında, kesinleştirme, betimleme, vurgulama şeklinde “hiçbir surette ve kesinlikle AK Parti ile beraber olamayız” sözünü belirtmek için söylenmiş bir açıklamadır. Bu sözler yanlış algı ile HDP, TKP vs. ile yan yana olmak anlamını asla taşımamaktadır. Sn. Yalçın bu sözleri ile, “Cahil ile bal yenmez, alim ile taş taşı” anlamlarını içerir bir Anadolu vurgusu ile sözlerini söylemiştir.

                Sn. Genel Başkanımız Meral AKŞENER de, bu açıklamaya istinaden bu tür söylemlerden ve vurgulamalardan sıkıldığını belirterek, kesinlikle AK Parti ile yan yana olamayacağını belirtmiştir.

                Bu yazıları yazanlar ve cümle içerisinde yanlış anlam yükleyenler şunu iyi bilmelidir ki; İYİ Parti belirtildiği şekilde, Ülkenin milli çıkarları, kırmızıçizgileri ile yola çıkmış, vatan ve bayrak sevdalısı bir partidir. İYİ Parti ülkenin menfaatlerinin korunması, yaşam standartlarının yükseltilmesi, vatandaşlarımızın egemenliği ve milli refahımız için çalışmaktadır.

                Partimizin mücadelesi özellikle kişiler olarak Sn. Erdoğan veya diğer rakipler ile değildir. Yanlış, tek kişi ile yönetilen, meclisi atıl, uluslararası ilişkileri çalıştıramaz hale getiren, Türkiye Cumhuriyeti Devletine yakışmayacak tarz, davranış ve yaklaşım, ahbap çavuş ilişkileri ile yönetmeye çalışan sistem ve bunların yanında ülkenin ve milletin ekonomik refahını sağlayamayan, yolsuzlukları engelleyemeyen ve yandaş çıkarları ön planda tutarak yanlış yatırımlar ile ülkenin her gelir kaynağını dışa bağımlı hale getirenlere karşı dik duran ve mücadele eden bir partidir.  İYİ Parti Yönetimi ve Sn. Genel Başkanımız Meral AKŞENER; Ülkemizin refahı, milletin sesi olarak, gençlerimizin geleceğini teminat altına almak için, Güçlendirilmiş ve İYİ’leştirilmiş Demokratik Sistemin ülkemize derhal uygulanması için mücadelesini yapmaktadır.

                Ülke gündemini değiştirmek için FETÖ, Komünist Parti ve bunun gibi suçlama ve sözler ile İYİ Parti’yi karalama, yanlış algılar ile gündemden soğutmak, milletin içinde, millet için Yurt gezilerini yapan Sn. Meral AKŞENER’e ve İYİ Parti’ye yapılan komplo teorileridir.

                Elazığ İYİ Parti İl Başkanlığı olarak bu tür yanlış algılar ile yönlendirilmek ve karalanmak istenen Partimizle ile ilgili tüm asılsız ve mesnetsiz yazıları ve iddiaları KINIYORUZ.

                Elazığ halkına ve milletimizin bilgilerine sunarım.