İYİ'DE İŞLER İYİ DEĞİL

İYİ'DE İŞLER İYİ DEĞİL
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti Genel Kurulunda “kesinlikle oy verilmeyecekler” listesine alınarak üzeri çizilen hemşerimiz Yavuz Temizer ile ilgili bir değerlendirme yapmış ve parti içinde ciddi huzursuzluklar olduğuna dikkat çekmiştik.

Tam da bu cümlelerin mürekkebi kurumamışken İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or’dan gündeme bomba gibi düşen çarpıcı açıklamalar geldi.

 Elazığ İYİ Parti İl Başkanı olarak daha önce de bu görevi yürüttüğü dönemlerde birilerinin emir ve yönlendirmeleri ile değil, Genel Başkan Meral AKŞENER hanımefendinin emirleri doğrultusunda hareket edip, parti ilkelerini ihlal edecek hiçbir çalışmanın içerisinde olmadığını, üzerine atılan haksız ithamlar sonucu, partisine daha fazla zarar vermemek adına istifa edip, İl Başkanlığı görevinden ayrıldığını ifade eden Or, bu istifasında şahsi emel ve isteklerine ortak olmadığı için Yavuz Temizer’in büyük rolü olduğunu ifade etti.

İşte Başkan Or’un açıklamalarından bir kesit: “ Önceki dönem İl Başkanlığı sürecinde, halen şahsi cep telefonumda kayıtlı bulunan 19 Şubat 2019 tarihli, Yavuz Temizer tarafından gönderilen  “Bunu senin yanına bırakırsam adam değilim” mesajı, tehdit içerikli olup, siyaseti şahsi emelleri doğrultusunda kullanmıştır.‘’

Meğer “Türkiye iyi olacak” diyen partinin içinde ne iyi ve hoş olmayan hadiseler yaşanıyormuş. Meğer ne tehditler savruluyormuş.

Görülen o ki İYİ partide bu hamur çok su götürecek, korkarız bu rüzgar Akşener’i de koltuğundan edecek..