İTTİFAK ADAYI 'ŞEKERDAĞ'

Erol KARA/31 Mart 2019'da yapılacak mahalli idareler seçimlerinde CHP  ve İYİ Partinin oluşturduğu ittifakta Elazığ Belediye Başkan Adayı ETSO Eski Başkanlarından ve iş adamı Ali Şekerdağ oldu.

İTTİFAK ADAYI 'ŞEKERDAĞ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da CHP ve İYİ Parti’nin ittifak adayı Ali Şekerdağ oldu            

 

                                Ali Şekerdağ, en başından beri ittifak adayı olduğunu fakat buna kimsenin inanmadığını, bu gün bu adaylık sürecinin kesin olarak kendisine tebliğ edildiği söyledi.

“GÜRSEL EROL BEY İLE  GEREKLİ İSTİŞARELERİ YAPTIK”

Bu konuda daha çok iddialı bir şekilde seçim startı vereceklerini dile getiren Şekerdağ,” Bizim bu yola çıkmamızın amacı tamamen Elazığ’ın selameti içindir. Bu şehrin tozunu yutmuş bir insan olarak Elazığ için elimizden gelen her şeyi yapmak için CHP ile birlikte hareket edeceğiz. Sayın CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, beyle gerekli istişareleri yaptık. Çıktığımız bu yolda sayın vekilimizde bizimle birlikte olacaktır. Elazığ’da bu seçim dönemini ittifak heyecanını birebir yaşayacak ve şahit olacaktır” dedi.

BANA GELEN TEKLİF ZATEN İTTİFAK TEKLİFİYDİ

Şekerdağ, “Bizim dışımızda iki arkadaş daha var ben onlara da başarılar dilerim. Elazığ’da ittifak adayı kesinleşti.  Yaklaşık 16 il arasında açıklamalara göre Elazığ da var. Bana gelen teklif zaten ittifak teklifiydi. İttifak adayı olacağımı da düşünüyordum.’’dedi.

KENDİMİZİ ÇOK İYİ İFADE EDECEĞİZ

İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ, “Şehrül emin makamında oturan kişinin gerçekten toplumun kabul ettiği güvenebildiği bürokrasi devlet tecrübesi dayalı bir duruşunun olmasını ben halkta gördüm. Biz çok çalışarak bu duruşu biraz daha ileriye taşıyacağız inşallah. Dokunmadık insan bırakmayacağız. Kendimizi çok iyi ifade edeceğiz ve Allah’ın izniyle bu işten başarılı bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

“BİZ TOPLUMA KARDEŞLİK HAVASI GETİRECEĞİZ”

İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ , “Biz topluma kardeşlik havası getireceğiz. Hizmetlerimizde asla ayrım yapmayacağız. Çarpık bir  kentleşme olan Elazığ ‘da bazı semtlere hizmet anlamında hiçbir şey götürülmüyor. Biz o çarpık kentleşmeyi ortadan kaldırmayı düşünüyoruz. Kardeşliği tahsis etmeyi ve Elazığlının rahatlıkla kendini ifade eden bir ortam yaratmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

‘’ELAZIĞ KENDİNİ İFADE EDEN BİR DURUŞ İÇİNDE OLACAK’’

İstişareye ve eleştiriye açık olacaklarını vurgulayan Şekerdağ, “Elazığ kendini ifade eden bir duruş içinde olacak şehrin beklentilerine cevap verecek özlediği o tabloyu inşallah ortaya koyacağız. Samimiyetle bir işe el atıldığı zaman başarılmayacak hiçbir şey yok” dedi.

‘’EKİBİMİZ HAZIR’’

Ali Şekerdağ, “ Bu konuda ekibimiz hazır. Ekibimiz ittifakın talepleri doğrultusunda değerli itibarlı, şaibesi olmayan fayda sağlayacak arkadaşlarla şehrin özlediği Meclis tablosunu ortaya koyacağız. Elazığlı hemşerilerimiz bize inansın güvensin.”dedi.