'İSTİNAT DUVARI KISA SÜREDE TAMAMLANACAK'

Yazıkonak Belediyesi ve Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda istinat duvarı yapım çalışmalarına başlandı.

 'İSTİNAT DUVARI KISA SÜREDE TAMAMLANACAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalışmalar kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda istinat duvarı yapımı ve elektrik hatlarının yer altına nakil işlemleri devam ediyor.

 Çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, geçtiğimiz aylarda yaşanan aşırı yağışlar nedeniyle belde sakinlerinin mağduriyetinin giderildiğini ve bulvar ve çevresinin bundan sonraki yağışlardan etkilenmemeleri adına Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü ile ortak bir çalışmaya imza attıklarını söyledi.

Başkan Aydın Ayaz, şunları ifade etti: “Geçtiğimiz aylarda aşırı yağışlardan dolayı beldemiz bir sel felaketine maruz kalmıştı. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde ikamet eden belde sakinlerimizin yoğun bir şekilde etkilendiği sel felaketinin yaralarını zamanla sardık ve şimdi de istinat duvarı ve elektrik hattının yer altına naklini gerçekleştiriyoruz. Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirterek, bir kez daha sel felaketinden dolayı etkilenen belde sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, çalışmalarımızda bizlere destek olan Karayolları 8. Bölge Müdürlüğüne teşekkür ediyorum.”