İşte rakiplerimiz…

TFF 2. ve 3. Lig'de fikstür çekimi İstanbul'da yapıldı

İşte rakiplerimiz…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

2019-2020 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grup Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekimi, saat 15.00'te başladı. Grup kura çekimine; TFF Başkanvekili ve İcra Kurulu üyesi Yılmaz Büyükaydın, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın'ın yanı sıra TFF 2 ve TFF 3. Lig kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı.

2019-2020 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım yer alıyor. TFF 3. Lig'de ise müsabakalar 2 grupta 18'er takım, 1 grupta ise 17 takımla oynanacak.

Gerçekleşen grup kuraları sonrası TFF 2. Lig’deki temsilcimiz Birevim Elazığspor KIRMIZI gruba düşerken, TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Elazığ Belediyespor FK 2. grupta yer aldı.

BİREVİM ELAZIĞSPOR’UN RAKİPLERİ

Temsilcimizin grubunda yer alan takımlar şöyle; Ergene Velimeşespor, Bandırma Baltok, Sakaryaspor, Tuzlaspor, Eyüpspor, K. Karabükspor, Etimesgut Belediyespor, Ankara Demirspor, Kastamonuspor 1966, Kırşehir Belediyespor, Sivas Belediyespor, Bayburt Grup İl Özel İdare, Van BBSK, Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu FK, Bodrumspor ve UTAŞ Uşakspor.

 

ELAZIĞ BELEDİYESPOR’UN RAKİPLERİ

TFF 3. Lig’deki temsilcimizin mücadele edeceği 2. grupta şu takımlar yer alıyor; 1877 Alemdağspor, Ağrı 1970 Spor, Belediye Derincespor, Büyükçekmece Tepecikspor, Cizrespor, Erbaaspor, Erokspor, Fatsa Belediyespor, Fethiyespor, Karşıyaka, Kemerspor 2003, Kocaelispor, Kozan Belediyespor, Ofspor, Payasspor ve Turgutluspor.