İŞTE ELAZIĞ DUYARLILIĞI

İstanbul'da faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıllarda birçok yatırımcıyı şehrimize getirerek yatırım yapmaları noktasında çalışmalar ve lobi faaliyetleri ortaya koyan ve bünyesinde Elazığlı birçok iş insanını barındıran Platform 23 çok anlamlı ve yerinde bir kampanya başlattı.

İŞTE ELAZIĞ DUYARLILIĞI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Platformun bu ayki toplantısında il dışındaki Elazığlıların günlük ya da kışlık gıda ihtiyaçlarını kargo üzerinden Elazığ’daki esnaflardan yapılması yönünde bir kampanya başlatılmasına karar verilmiş.

Platformun bu anlamlı kararı, deprem ve ardından pandemi süresince zor günler geçiren Elazığlı esnaflara yönelik alınan bu karar takdirler karşılandı.

İstanbul’daki hemşerilerimizin sevgi ve güvenini kazanan, her yıl ilimize yönelik sosyal ve kültürel projelerle katkıda bulunan Platform 23 Başkanı Harun Altunbaş, İstanbul’da yaşayan Elazığlılar olarak alışveriş ve gıda ürünlerini Elazığ’dan satın alıp kargoyla getirteceklerini ve bununla Elazığ esnafına önemli bir katkı sağlayacaklarını ifade ederek bu kampanyaya herkesin destek olmasını istedi.

Platform 23’ün bu kampanyası ilimiz esnafı yanında üretici köylülerimiz için de adeta bir can suyu oldu. Elazığ’ın tüm yerel güzellikleri ve ürünleri için sipariş başlasın artık.

Mevlüt gakko ile birlikte tüm kapalı çarşı esnafımız ve yöresel ürün satan tüm esnaflarımıza kolay gelsin. Ama dikkat edin bazı kargocular paketlere çok kibar davranmayıp resmen savuruyorlar. Ambalajlarınızı sağlam ve ürünlerinizin bozulmadan ulaşması için sizler de azami gayret ve dikkati gösterin. Haydi, pazarınız ve kazancınız bol olsun…