IŞIKVER: 'DARBEDEN MEDET UMANLAR BEDELİNİ ÖDER'

Erol KARA/MHP İl Başkanı Semih Işıkver, sandıktan çıkma alanının zorlaştığını gören CHP'nin darbeden medet ummaya başladığını belirterek,' İkinci bir darbeye yeltenen sonuçlarına ve bedellerine katlanır.' dedi.

IŞIKVER: 'DARBEDEN MEDET UMANLAR BEDELİNİ ÖDER'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP’de darbe söylemlerinin ciddi manada dikkat çekmeye başladığını söyleyen MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Özellikle gurup başkan vekili Özgür Özel ve İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun darbeden medet ummalarını bilinç altlarına gizlenmiş olan kirli düşünceler olduğunu söyledi.

Işıkver, "Canan Kaftancıoğlu özellikle Türk soluna dahil bütün örgütlerin çok önemli destek verdiği bir çoğunun siyasi rol model olarak kabul ettikleri ve bundan sonraki süreç de de solun liderliğine namzet olarak gördükleri bir şahsiyettir. Demokratik düzen içinde seçimle iktidara gelme noktasında özellikle batının büyük manipülasyonu ile bölgesel ve küresel gelişmelerin etkileriyle 31 Mart 2019 ile 23 Haziran da tekrarlanan İstanbul seçimlerinde bu işi sandıkla hal edeceklerine ciddi manada inanmışlardı. Malatya ve Elazığ Depremleri ve onun öncesinde Barış Pınarı harekâtı ile Suriye de belli bölgenin ABD’ye rağmen temizlenmiş olması akabinde COVİD-19 virüsü’nün verdiği yıkıcı tahribatın Türk hükümeti tarafından önlenmesi Türkiye’nin belki de Dünya da virüsle mücadele noktasında en güçlü devlet olarak görülmesi ile giderek sandıktan demokrasiyi enstrümanı olarak kullanarak çıkma alanının zorlaştığını görüyorlar. “ dedi.

SANDIKTAN ÇIKAMAYACAKLARININ HEZEYANINI YAŞIYORLAR

Ciddi manada Cumhur ittifakına karşı desteğin arttığını söyleyen Semih Işıkver, "Bir yıl önceye göre Cumhur ittifakına karşı % 10 artış var.  Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ciddi manada güven var.  Kaftancıoğlu ve Özgür Özel’in hezeyanı sandıktan çıkamayacağının hezeyanıdır. Darbeden medet ummaya başladılar. Bilinçaltlarına gizlenmiş olan kirli düşünceler yavaş yavaş dillerinden dökülmeye başladı. Bunlar hiçbir şey elde edemeyecekler. İkinci bir darbeye yeltenen sonuçlarına ve bedellerine katlanır. Cumhur ittifakının daha güzel bir yöne gideceğine inanıyorum” diye ifade etti.