IŞIKVER: 'BU DEVLET İMAMOĞLU'NA YAR OLMAZ'

Erol KARA/MHP İl Başkanı Semih Işıkver, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır gezisini, 'Dervişin fikri ne ise Zikri odur' değerlendirme ile yorumladı.

IŞIKVER: 'BU DEVLET İMAMOĞLU'NA YAR OLMAZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Işıkver, ”Bunlar gayri millidir bunlar çıkar ve menfaatleri doğrultusunda devlet ve milletin bütün değerlerini masaya koyup bunlar üzerinden pazarlık yapar demiştik, maalesef zaman bizi erken haklı çıkardı" dedi.

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, ”Dervişin fikri ne ise zikri de odur. Maalesef İstanbul’u daha yaşanılır bir kent haline getirmek gibi bir vazifesi olan İmamoğlu üstüne vazife olmayan işlere dahil olmaya devam ediyor. Diyarbakır ziyaretini de bu kapsamda değerlendiriyorum. Aday olurken de Devlet ve milletin bütün düşmanlarıyla aynı mevziiye girmiş onlarla ittifak halinde İstanbul Belediye başkan olmayı başarmıştır.” dedi.

DESTEK VERENLER İMAMOĞLU’NU İYİ İZLESİN  

İmamoğlu’nun belli ki Cumhurbaşkanı olmak gibi bir niyetinin olduğunu söyleyen Işıkver, “İmamoğlu bir yandan da İslam’ın ve Türklüğün düşmanı olanlarla ittifak içinde. Bir yandan gelecekle ilgili planların peşinde. İmamoğlu, Belediye başkanı olması nedeniyle çok daha dikkatli olması gerekir. Beş yıl sonrasının planlarını yapma adına nasıl bir vizyon geliştirdiğini milletimiz çok iyi izlesin. İmamoğlu’na destek verenler de çok iyi izlesinler. Özellikle Elazığ genelinde bu şahsı destekleyen ön plana çıkarmaya çalışan bazı siyasiler olayları komple bir bakış açısıyla değerlendirmeli. İmamoğlu gibilerine bu devlet yar olmaz.” diye konuştu