IŞIKVER: 'BU ATAMA İLE GELECEĞE YÖNELİK İNANCIMIZ ARTTI'

Erol KARA/MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Elazığ İlçe başkanı  Onur Köseli'nin MHP tüzüğünün 34. Maddesi gereği görevden alındığını belirterek, Köseli'den boşalan ilçe başkanlığı görevine MHP il yönetim kurulu üyesi Yunus Bal atanmıştır diye ifade etti.

IŞIKVER: 'BU ATAMA İLE GELECEĞE YÖNELİK İNANCIMIZ ARTTI'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Işıkver, “Geleceğe inancımız bu atama ile birlikte daha da arttı. Elazığ’da girilecek ilk seçimde MHP’yi birinci parti yapacağız. Yapamazsak da bedelini ödeyeceğiz. Yapamazsak bırakıp gideceğiz.” diye konuştu.

Işıkver,” 2,5 yıldır benimle beraber aktif olarak gece gündüz çalışan mücadele eden MHP il yönetim kurulu üyesi inşaat mühendisi Yunus Bal kardeşimiz genel başkanımızın tensipleriyle ve Genel başkan yardımcımız Semih Yalçın’ın takdiri ile merkez ilçe başkanlığına atanmış bulunuyor. Kendisine inanıyorum.Yunus Bal daha önce ülkü ocakları ve partimizin bütün safhalarında çalışmış çok dinamik çok hareketli anında meseleleri domine edecek, Elazığ’ın merkez ilçelerinde anında aksiyon alabilecek tecrübeli bir arkadaşımız. 2023  yılına kadar seçim görülmese de bizler her an seçime hazır olmak zorundayız. Sandıklara hazır olmak zorundayız. MHP kadroları tarihin ilk süreçlerinden beri kurulduğu günden beri heyecanla sahadaki aksiyon kabiliyeti ile her zaman diğer partilerden ayrı bir yer de olmuştur. Bu kimliği kazandıracak kardeşimiz her yönüyle bu görevi üstleniyor. Bizimde geleceğe inancımız bu atama ile birlikte daha da arttı.” dedi.

MHP’Yİ ELAZIĞ’DA BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ

MHP ve ülkücü hareket yeni atanan ilçe başkanı  Yunus Bal’ın  yanında olacaktır diyen MHP İl Başkanı Semih Işıkver,” Biz yeni bir vizyon koyduk.İlk seçimde Elazığ’da MHP’yi birinci parti yapacağız. Bu bizim için bir hedef. Biz buna inandık. Bizim idaremizde ve  yönetimimizde Elazığ’da girilecek ilk seçimde MHP birinci parti yapacağız. Yapamazsak da bedelini ödeyeceğiz. Yapamazsak bırakıp gideceğiz. Koymuş olduğumuz hedef büyük.Bizi bekleyen meşakkatli zorlu bir yolculuk var,zorlukların bilincindeyiz. Reel,bilimsel ve akademik olarak ne gerekiyorsa her anlamda MHP’nin yan kuruluşlarının entegre olacağı bir hedef ortaya koyuyoruz, ya birinci parti yapacağız ya da bırakıp gideceğiz.” diye konuştu.